Happy Valentine’s Day με την πιο ρομαντική έκπληξη από τη Miss Kay

Ο Φεβρουάριος είναι ο μήνας της αγάπης .. αλλά και των δώρων!

Η πιο ρομαντική περίοδος της χρονιάς έχει ήδη ξεκινήσει και η Miss Kay δεν θα μπορούσε να μην προσφέρει στα αγαπημένα της κορίτσια την πιο γλυκιά έκπληξη. Για όλο τον Φεβρουάριο και μόνο στα καταστήματα Hondos Center, με αγορά δύο αρωμάτων, η Miss Kay γιορτάζει

και χαρίζει το πιο αξιολάτρευτο LOOOOVE notebook. Γιατί πάντα χρειάζεστε ένα θηλυκό και αισθησιακό άρωμα για να σας ταξιδεύει αλλά και ένα όμορφο σημειωματάριο για να χωράει όλες τις ιδέες και τις σκέψεις σας.


Δέκα διαφορετικά αρώματα για κάθε στιγμή και διάθεση σας περιμένουν να τα ανακαλύψετε. Your Story, Your Scent για κάθε ιστορία που θέλετε να «αφηγηθείτε» χωρίς λέξεις, μόνο με αισθήσεις! Επωφεληθείτε της προσφοράς και προσφέρετε το πιο υπέροχο δώρο για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου σε εσάς και τις φίλες σας. Το μόνο που έχετε να κάνετε λοιπόν είναι να επισκεφτείτε το κοντινότερο κατάστημα Hondos Center, να εξερευνήσετε όλα τα διαφορετικά μπουκάλια που υπάρχουν στο εορταστικό stand για να αφεθείτε στον υπέροχο κόσμο αρωμάτων της Miss Kay.

Ανακαλύψτε τη συλλογή αρωμάτων Miss Kay μόνο στα καταστήματα Hondos Center. Μάθετε περισσότερα ή αγοράστε online στο www.hondoscenter.com

Η Miss Kay είναι ένα διεθνές φαινόμενο της αρωματοποιίας που κατάφερε να αλλάξει τον τρόπο που επιλέγουμε το άρωμά μας. Προσφέροντας μία σειρά από 10 διαφορετικές fun & unique αρωματικές επιλογές, σας επιτρέπει να δημιουργήσετε τη δική σας «γκαρνταρόμπα αρωμάτων» τα οποία συνδυάζουν την ποιότητα και τη σοφιστικέ ταυτότητα της Ιταλίας σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές. Όλα τα αρώματα της Miss Kay παράγονται στην Ιταλία και περιέχουν τα πιο φίνα συστατικά, τα οποία επιλέγονται με το χέρι και μετατρέπονται σε αρώματα από ειδικούς της αρωματοποιίας στη Γαλλία.

The post Happy Valentine’s Day με την πιο ρομαντική έκπληξη από τη Miss Kay appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα