The Voice – Knockouts: Ο Πάνος Μουζουράκης “χρεώθηκε” το λάθος του Στέφανου – «Αισθάνομαι άσχημα γιατί εγώ σου το είπα»

Οι blind auditions τελείωσαν και έφτασαν τα… knockouts στο The Voice of Greece!

Τέσσερις μεγάλοι καλλιτέχνες, μάλιστα, κατέφθασαν για να προσφέρουν την πολύτιμη βοήθειά τους στους coaches στη φάση των knockouts.

Στο πλευρό της Ελεονώρας Ζουγανέλη βρίσκεται ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο Πάνος Μουζουράκης υποδέχεται τον Δημήτρη Σταρόβα, η Έλενα Παπαρίζου ενώνει τις δυνάμεις της με την Τάμτα και ο Σάκης Ρουβάς έχει κοντά του τον Στέλιο Ρόκκο. Coaches και καλεσμένοι συνεργάζονται σε

όλες τις πρόβες, εμφανίζονται σε μοναδικά ντουέτα και παίρνουν μαζί τις σημαντικότερες αποφάσεις.

Τα τριάντα ταλέντα που έχει ο κάθε coach στην ομάδα του ανεβαίνουν στη σκηνή σε τριάδες όμως μόνο ένας από την κάθε τριάδα θα πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση!

Μία δεύτερη ευκαιρία θα δοθεί σε ορισμένους διαγωνιζόμενους καθώς οι coaches έχουν τη δυνατότητα του steal! Μπορούν δηλαδή να «κλέψουν» ένα ταλέντο για τη δική τους ομάδα.

Ωστόσο, πέρα από τον Γιώργο Λιανό που μας υποδέχεται στο μουσικό show, τον παλμό στα παρασκήνια θα δώσει ξανά η Λάουρα Νάργες, η οποία επέστρεψε φέτος μετά την περσινή της απουσία.

«Γιώργο μου νιώθω πάρα πολύ όμορφα που είμαι πάλι εδώ μαζί σας. Νιώθω πολύ χαρούμενη που βλέπω αυτά τα λαμπερά γνώριμα πρόσωπα και χαίρομαι που γνωρίζω κι εσένα Ελεωνόρα. Θα προσπαθήσω να καταλάβω τι αισθάνονται οι παίκτες μας και να κάνω ότι μπορώ», ανέφερε η Λάουρα Νάργες.

Δείτε ΕΔΩ όσα είπε!

Η πρώτη ομάδα που διαγωνίστηκε στην σκηνή του show ήταν του Πάνου Μουζουράκη. Ανάμεσα σε αυτούς ήταν κι ο Στέφανος ο οποίος ερμήνευσε το κομμάτι «The Blower’s Daughter».

Κατά την διάρκεια της ερμηνείας του, ωστόσο, φάνηκε ότι κάτι δεν πήγε καλά… Ξαφνικά ανά διαστήματα ακούγονταν περίεργοι ήχοι από την κιθάρα του, αφού ο ίδιος δεν την χειρίστηκε τόσο καλά όσο θα ήθελε. Τότε ο Σάκης Ρουβάς εκτίμησε ότι συνέχιζε να τραγουδά υπέροχα παρά το λάθος του, ενώ ο Πάνος Μουζουράκης ζήτησε συγγνώμη από το νεαρό, καθώς ήταν δική του ιδέα να χρησιμοποιήσει και κιθάρα όσο τραγουδά.

Τελικά ο Στέφανος ήταν εκείνος που ο Πάνος Μουζουράκης επέλεξε να συνεχίσει στην επόμενη φάση με τον ίδιο.

Δείτε παρακάτω την εμηνεία του Στέφανου:

Διαβάστε περισσότερα:

Η Ρένια Λουιζίδου ξεσπά εναντίον των reality: «Δεν χρειάζεται να βλέπουμε σκουπίδια»

The Voice – Knockouts: Η Λάουρα Νάργες επέστρεψε στο show μετά από μια σεζόν απουσίας – Τα πρώτα λόγια της!

Γιώργος Παπαδάκης: «Θα είμαι από τους πρώτους που θα κάνουν το εμβόλιο κατά του κορονοϊού»

Keywords
Τυχαία Θέματα