DIY: Αυτή είναι η γρήγορη τεχνική κατά της κυτταρίτιδας!

Στα καταστήματα καλλυντικών βρίσκετε μεγάλες βούρτσες σώματος είτε με χερούλι, είτε χωρίς, για να βουρτσίζετε την επιδερμίδα σας όσο είναι στεγνή.

Γιατί; Το στεγνό βούρτσισμα αυξάνει την τοπική αιμάτωση και την τοπική μικροκυκλοφορία με αποτέλεσμα να γίνεται καλύτερη οξυγόνωση των ιστών, να αποβάλλονται οι τοξίνες και να εξομαλύνεται η υφή του δέρματος.

Η επιδερμίδα γίνεται πιο απαλή και λεία με την καθημερινή απολέπιση, σας βοηθά να έχετε καλύτερη επαφή με το σώμα σας πριν απλώσετε μία κρέμα.

Πώς να εφαρμόσετε την τεχνική

Η μία το βούρτσισμα είναι σε στεγνή επιδερμίδα πρωί ή βράδυ και η άλλη σε στεγνή επιδερμίδα μετά το ντους ώστε οι πόροι να είναι ανοιχτοί, έχοντας απλώσει μερικές σταγόνες λάδι σώματος.

Ξεκινάτε από τα πόδια, προχωράτε προς τα πάνω με απαλές κυκλικές κινήσεις. Όταν φτάσετε στα σημεία που είναι εντοπισμένη η κυτταρίτιδα, τρίβετε λίγο περισσότερο, αλλά όχι εντονότερα για να αποφύγετε να τραυματίσετε την επιδερμίδα σας. Έπειτα συνεχίζετε στα χέρια και στον κορμό.

Tip1: Η βούρτσα με χερούλι θα σας βοηθήσει στην πλάτη

Tip2: Σε όποια περιοχή υπάρχουν θέματα ακμής δεν εφαρμόζετε.

The post DIY: Αυτή είναι η γρήγορη τεχνική κατά της κυτταρίτιδας! appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Omorfa Mystika