Contouring Vs strobing; σε τί διαφέρουν;

Στο make up υπάρχουν τρόποι να αναδείξετε τα χαρακατηριστικά του προσώπου σας, δημιουργώντας τις κατάλληλες γωνίες και κρύβοντας τις όποιες ατέλειες. Μαθετε σε τί διαφέρουν το contouring με το strobing.

Τι είναι το strobing;
Το strobing είναι ο νέος τρόπος να δώσετε λάμψη στο πρόσωπό σας και πιο συγκεκριμένα ψηλά στα ζυγωματικά, στο κόκκαλο της μύτης, στους κροτάφους, στο V των χειλιών, στις εσωτερικές γωνίες των ματιών, στο πηγούνι, στο ντεκολτέ και γενικότερα σε όποιο σημείο θέλετε να δημιουργήσετε μικρές γυαλάδες φυσικής λάμψης, σαν κι αυτές που σχηματίζονται όταν αντανακλάται φως

πάνω στο πρόσωπό σας.

Τι είναι το contouring;
Δεν είναι τίποτα άλλο από τις λεγόμενες σκιάσεις, δηλαδή την εφαρμογή πιο σκουρόχρωμου makeup ή πούδρας στρατηγικά τοποθετημένο στο πρόσωπο ώστε να δημιουργήσουμε όπως λέμε το «ανάγλυφο” του προσώπου. Με αυτό μπορούμε να μειώσουμε τους όγκους: να στενέψουμε το μετωπο ή τη μύτη μας, να αναδείξουμε τα ζυγωματικά μας και πρακτικά να δείξουμε πιο κομψές.

Σε τι διαφέρει το contouring από το strobing;
Στο contouring αναμειγνύετε σκούρες πούδρες με προϊόντα λάμψης, στο strobing φωτίζετε μόνον το πρόσωπό σας.

Πώς θα κάνετε strobing
Με μια μεγάλη βούρτσα, απλώστε πούδρα στο χρώμα της σαμπάνιας στα ζυγωματικά, στις γραμμές γύρω από το στόμα, στην καμάρα της μύτης και στη γωνία του φρυδιού.

The post Contouring Vs strobing; σε τί διαφέρουν; appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα