Boxing: Η νέα τάση στη γυμναστική που μεταμορφώνει το σώμα!

Τα αγωνιστικά αθλήματα, όπως το boxing γίνονται κάθε χρόνο όλο και περισσότερο δημοφιλή και οι λόγοι είναι πολλοί. Ακολουθώντας ένα πρόγραμμα προπόνησης για μποξέρ, μπορείτε να συνεχίσετε να κάνετε το καθήκον σας (μυϊκή ανάπτυξη, κάψιμο λίπους, γράμμωση, αύξηση αντοχής) αλλά θα έχειτε επιπλέον έξτρα bonus.

Έρευνες δείχνουν ότι το boxing βρίσκεται στην κορυφή των 60 πιο απαιτητικών σπορ επειδή απαιτεί πολύ υψηλά επίπεδα αυτοκυριαρχίας, δεξιοτήτων, αντοχής, ευκινησίας, ταχύτητας, δύναμης και στρατηγικής. Προσθέτοντας το σύνολο των ικανοτήτων που απαιτούνται για να κάνει κανείς μαραθώνιο, ποδόσφαιρο, μπάσκετ, σκουός και σκάκι μαζί, το μποξ εμφανίζει ακόμη υψηλότερο άθροισμα.

Το boxing είναι η προπόνηση που λατρεύουν οι σταρ του Χόλιγουντ και ο βασικός λόγος είναι ότι το boxing έχει την ικανότητα να μεταμορφώσει το σώμα, χαρίζοντάς του τη βέλτιστη δυνατή αναλογία μυών και σωματικού λίπους -κοινώς, φέτες!

Δείτε εδώ ένα 15λεπτο πρόγραμμα boxing που μπορείτε να το κάνετε και στο σπίτι!

The post Boxing: Η νέα τάση στη γυμναστική που μεταμορφώνει το σώμα! appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα