5 ρομαντικές ιδέες για να γιορτάσετε τον Άγιο Βαλεντίνο σπίτι σας!

Εάν δεν μπορείτε να βγείτε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου έξω υπάρχουν ιδέες για να περάσετε καλά στο σπίτι!

1 Κάντε μασάζ ο ένας στον άλλον
Ένας τρόπος για να χαλαρώσετε την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι να κάνετε ένα μασάζ ο ένας στον άλλον.

2 Φορέστε τα

καλά σας
Ακόμα κι αν δεν έχετε σκοπό να βγείτε έξω, δεν χάνετε τίποτα να φορέσετε τα καλά σας και να απολαύσετε μαζί μια ταινία κι ένα ρομαντικό δείπνο στο σπίτι. Υποκριθείτε πως είστε σε ένα πολύ ακριβό εστιατόριο μακριά από το σπίτι σας και ζήστε όλη τη διαδικασία του δείπνου με κάθε επισημότητα.

3 Μείνετε οι δυο σας σπίτι
Χαρείτε ο ένας την παρέα του άλλου χωρίς να αποσπάται η προσοχή σας από άλλους. Κάντε μαζί ένα αφρόλουτρο, φτιάξτε ένα ρομαντικό δείπνο, ακούστε μουσική… Από την επόμενη μέρα θα μπορέσετε να επανέλθετε στην καθημερινότητα.

4 Χορέψτε!
Βάλτε μουσική tango, salsa, κλπ και αφεθείτε στο ρυθμό τους. Χορέψτε όλο το βράδυ σαν να μην υπάρχει αύριο και αφήστε το πάθος να σας συνεπάρει.

5 Αναβιώστε το πρώτο σας ραντεβού
Οργανώστε ένα βράδυ που θυμίζει όσο το δυνατόν πιο πιστά το πρώτο σας ραντεβού στο σπίτι και δείτε πόσο εύκολα θα μπείτε ξανά στο feeling εκείνης της εμπειρίας.

Το μυστικό

Κάντε πικνίκ στο σαλόνι του σπιτιού σας. Μετακινήστε τα έπιπλα και στρώστε κάτω μία ζεστή κουβέρτα. Βάλτε χαλαρή μουσική, κλείστε την τηλεόραση και απολαύστε μαζί το φαγητό σας.

The post 5 ρομαντικές ιδέες για να γιορτάσετε τον Άγιο Βαλεντίνο σπίτι σας! appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα