Τί προβλέπουν τα άστρα από 13-19.2.2017;

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας από τα e-zwdia.gr και δείτε πως θα πάει η εβδομάδα σας τόσο στα ερωτικά σας όσο και στα επαγγελματικά σας.

ΚΡΙΟΣ

Υπάρχει κάποια υποχρέωση που πρέπει να γίνει πριν εξορμήσετε στη διασκέδαση; Ο Ήλιος στον ενδέκατο οίκο σας, της φιλίας και του ανθρωπισμού, σε ένα ευμενές εξάγωνο με τον Κρόνο σας χαρίζει την παρόρμηση να κοινωνικοποιηθείτε και να διασκεδάσετε με τους φίλους σας, αλλά αν έχετε κάτι σημαντικό να κάνετε, μην αφήσετε πίσω το καθήκον για τους φίλους σας. Αφού γίνει αυτό, απευθυνθείτε κατόπιν στους φίλους σας. Ακόμα καλύτερα:

Συνδυάστε και τα δύο! Μπορείτε να συσπειρώσετε τους φίλους σας για καλό σκοπό, όπως να ασχοληθείτε με τον εθελοντισμό όλοι μαζί ή να οργανώσετε έναν έρανο δίνοντας πράγματα που δεν χρειάζεστε. Με αυτόν τον τρόπο θα κερδίσετε μπόνους στο κάρμα σας. Αν είχατε αφήσει τους ανθρώπους να αμφιβάλλουν για τη δέσμευσή σας σε μια συλλογική προσπάθεια, αναλάβετε έναν πιο ενεργό ρόλο και κυρίως συνειδητοποιήστε τις ευθύνες σας.

Το ευνοϊκό εξάγωνο μεταξύ του εκφραστικού Ερμή και του τολμηρού Άρη στο ζώδιό σας θέτει τις βάσεις για ποικίλες πρωτότυπες ιδέες. Είστε πραγματικός ηγέτης, δεν χρειάζεστε πραγματικά κάποιον άλλον να το επιβεβαιώσει. Αλλά είναι επίσης χρήσιμο να μην είστε βιαστικοί για να γίνουν πραγματικότητα τα μεγάλα σας όνειρα. Μπορεί να συνειδητοποιήσετε ότι τα ταξίδια και η μελέτη είναι απαραίτητα για να φτάσετε στον προκαθορισμένο στόχο σας. Ίσως ήρθε η ώρα να κλείσετε εισιτήρια γι’ αυτό το ταξίδι που πάντα σκεφτόσασταν ή να εγγραφείτε σε ένα εκπαιδευτικό σεμινάριο. Θυμηθείτε όμως: θα βρεθείτε στη γκρίζα ζώνη αν κάνετε το λάθος να παρασυρθείτε από την αλαζονεία σας ή ακόμα και τον υπερβολικό ενθουσιασμό σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Τα Σαββατοκύριακα είναι για χαλάρωση και ξεκούραση στη θεωρία, αλλά για ένα εργατικό ζώδιο σαν κι εσας, ίσως και να μην μπορέσετε να αποφύγετε την επιπλέον εργασία. Ακόμα κι αν δεν κάνετε υπερωρίες ή τηλεφωνικές κλήσεις σε πελάτες και συνεργάτες, οι σκέψεις σας θα είναι επικεντρωμένες στην καριέρα σας. Με τον Ήλιο στον φιλόδοξο δέκατο οίκο σας σε εξάγωνο με τον Κρόνο, μπορεί να είναι δύσκολο να αφήσετε την έγνοια για τη δουλειά σας για να διασκεδάσετε. Συμβουλή: Αφιερώστε ένα ορισμένο χρονικό διάστημα στις επαγγελματικές υποχρεώσεις σας ή αν μπορείτε αναθέστε σε άλλους ένα μέρος της εργασίας. Αλλά στη συνέχεια, αφήστε πίσω σας τα πάντα, έχοντας εμπιστοσύνη ότι τα πράγματα θα τακτοποιηθούν εν ευθέτω χρόνο και κάντε κάτι διασκεδαστικό!

Πείτε ό, τι θέλετε να πείτε… ποιητικά ή χρησιμοποιώντας αλληγορίες και μεταφορές. Ο παθιασμένος Άρης στο ρομαντικό δωδέκατο οίκο σας σε εξάγωνο με τον Ερμή σας βοηθά να μιλήσετε μέσα από την ψυχή σας στο πρόσωπο που αγαπάτε. Αλλά μην δημοσιοποιήσετε στο ευρύ κοινό τα συναισθήματά σας. Τα λόγια σας και οι ιδέες σας θα γίνουν καλύτερα αποδεκτά σε ένα οικείο, προσωπικό περιβάλλον. Επίσης μη στείλετε μηνύματα, θα πάρετε μια απάντηση που θα σας κάνει να νιώσετε ακόμα πιο ευάλωτοι και ίσως να μη μπορέσετε να αντιδράσετε. Μια συζήτηση πρόσωπο με πρόσωπο είναι ο καλύτερος τρόπος για να μεταδώσετε τα σημαντικά μηνύματά σας και τις σκέψεις σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ως ζώδιο που θέλετε να κάνετε κάτι διαφορετικό και βαριέστε εύκολα τη μονοτονία και τη ρουτίνα, δεν είστε αρκετά καλοί στο να κάνετε σχέδια για το μέλλον. Μερικές φορές νιώθετε αποπροσανατολισμένοι ή χάνετε τον ενθουσιασμό σας και τα κίνητρά σας όταν αναγκάζεστε να συμβιβαστείτε. Όμως, ο Ήλιος στον ένατο οίκο σας, της επέκτασης και της περιπέτειας, σε εξάγωνο με τον Κρόνο, σας ωθεί σε συνετή και προκαθορισμένη δράση. Αποφύγετε όμως να επεκταθείτε περισσότερο από όσο μπορείτε επιλέγοντας έναν άλλο στόχο ο οποίος σας κάνει πιο ενθουσιασμένους, εγκαταλείποντας τον προηγούμενο. Αυτό θα μπορούσε να αφορά οτιδήποτε, από την έναρξη εκπαιδευτικών μαθημάτων μέχρι το ξεκίνημα ενός νέου εγχειρήματος ή ακόμα και σχέδια για μια παγκόσμια περιοδεία.

Απλά φίλοι ή υποβόσκει κάτι άλλο; Ο Άρης στον φιλικό ενδέκατο οίκο σας σε εξάγωνο με τον Ερμή θα μπορούσε να αποκαλύψει δυνατά συναισθήματα ανάμεσα σε εσας και σε ένα φίλο σας. Αλλά υπάρχει μια τάση να είστε λίγο ανυπόμονοι ή ακόμα και νευρικοί στο πλαίσιο αυτής της διέλευσης. Αν αποφασίσετε να πάτε στο κρεβάτι πάνω στο πάθος της στιγμής, μην προσποιείστε στη συνέχεια ότι δεν συνέβη τίποτα μεταξύ σας. Αν συμμετέχουν στο παιχνίδι και συναισθήματα, εξετάστε τις συναισθηματικές προεκτάσεις, πριν παρασυρθείτε από τα πάθη σας. Αν είστε σε σχέση, κοινωνικοποιηθείτε, πάτε στα στέκια με τους κοινούς φίλους σας ή ακόμα σχεδιάστε ένα σύντομο ταξίδι με τους φίλους σας, θα ανανεώσει το δεσμό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κάνετε ορισμένα αργά αλλά επίφοβα βήματα προκειμένου να νιώσετε πιο οικονομικά ασφαλείς στο αύριο καθώς ο Ήλιος στον όγδοο οίκο σας, των κοινών οικονομικών πόρων, βρίσκεται σε εξάγωνο με τον Κρόνο, τον πλανήτη που είναι προσανατολισμένος στο μέλλον. Μην φοβάστε, μπορείτε να πετύχετε! Η διαίσθησή σας θα σας βοηθήσει σε μια έξυπνη διαχείριση των χρημάτων σας ή νέων επενδύσεων ή επωφελείστε από συζητήσεις με άτομα που έχουν γίνει πλούσιοι με σχετικά εύκολο τρόπο. Ο όγδοος οίκος κυβερνά επίσης την οικειότητα, έτσι θα μπορούσατε να συνειδητοποιήσετε ότι αξίζει να αγωνιστείτε για να εμβαθύνετε τη σχέση σας. Θα μπορούσατε να έχετε μια αποκάλυψη ότι μακροπρόθεσμα καλύτερα πράγματα σας περιμένουν. Είστε μόνοι; Δεν αισθάνεστε την ανάγκη να εισέλθετε γρήγορα σε μια νέα σχέση, απολαμβάνετε το μυστήριο και το ερωτικό παιχνίδι προκειμένου να σιγουρευτείτε ότι θα υπάρξει κάτι περισσότερο.

Εξυπηρετήστε τους γνωστούς και τους συναδέλφους σας με ένα χαμόγελο. Ο Άρης στον έκτο οίκο σας, της εργασίας, σε ένα ευοίωνο εξάγωνο με τον Ερμή ενισχύει την επιθυμία σας να βοηθήσετε τους άλλους, αλλά κάντε το με ταπεινότητα, όχι με έπαρση και τυμπανοκρουσίες. Όντας υποστηρικτικοί θα κερδίσετε πόντους επιβράβευσης τόσο από τους ανωτέρους σας όσο και από τους ανθρώπους που εργάζονται κάτω από σας. Εάν η σκληρή δουλειά σας δεν έχει αναγνωριστεί μέχρι τώρα, επανεξετάστε τον τρόπο που εργάζεστε και βρείτε τρόπους για να έχετε μεγαλύτερες επιδόσεις. Στο τέλος, θα καταφέρετε να δείξετε στο αφεντικό σας την αξία σας και πόσο έχετε συμβάλει σε ένα ομαδικό έργο τον τελευταίο καιρό.

ΛΕΩΝ

Νιώθετε την τέλεια ισορροπία στη σχέση σας καθώς ο Ήλιος στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, βρίσκεται σε εξάγωνο με τον δομημένο Κρόνο. Το σύμπαν σας δίνει τα κίνητρα και το όραμα να αντιμετωπίσετε ακόμα και τα πιο πεζά θέματα που διαταράσσουν την αρμονία της σχέσης σας. Δεν φοβάστε τώρα να αναλάβετε δύσκολα έργα και να δουλέψετε σκληρά, δεν μπορείτε να αφήσετε τίποτα για αργότερα, και το κυριότερο… καταφέρνετε τα πάντα σχεδόν αβίαστα. Κάνετε ένα πρόγραμμα και το τηρείτε μέχρι τέλους. Αν έχετε αναλάβει μια ομαδική εργασία, έχετε το προβάδισμα και δίνετε κίνητρα στους άλλους για να φέρουν εις πέρας το έργο. Ακόμα κι αν έχετε επωμιστεί τις περισσότερες ευθύνες, δεν νιώθετε βάρος και κούραση, αντίθετα, η αίσθηση της ολοκλήρωσης και της χαράς που θα αισθανθείτε όταν τελειώσει αυτό το έργο, σας κάνει να συνειδητοποιήσετε ότι άξιζε τον κόπο σας.

Τίποτα και κανείς δεν μπορούν να σας συγκρατήσουν από το να βγάλετε αυθόρμητα εισιτήρια και να φύγετε μακριά! Αναζητάτε να εξερευνήσετε νέα μέρη και το πιο σημαντικό, να μιλήσετε με ανθρώπους που ζουν σε απομακρυσμένες γωνιές του πλανήτη. Με τον Άρη στον ένατο οίκο σας, των ταξιδιών, σε εξάγωνο με τον Ερμή, επιβιβάζεστε σε ένα αεροπλάνο και φεύγετε στο Παρίσι ή σε αυτήν την περιπετειώδη πόλη που βρίσκεται λίγο μακριά σας. Αυτή η διέλευση σας βοηθά να κάνετε μεγάλα όνειρα και σχέδια για μια νέα αγάπη, νιώθετε ότι αυξάνεται το ενδιαφέρον σας για κάποιον/α που ζει μακριά σας. Αν είστε σε σχέση, θα μπορούσατε να κάνετε κράτηση για μια απόδραση μιας εβδομάδας, θέλετε αλλαγή!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ποιός σας λέει ότι η οικιακή εργασία δεν μπορεί να είναι διασκεδαστική; Σίγουρα εργάζεστε σκληρά και ίσως να λείπετε πολλές ώρες από το σπίτι, αλλά ο Ήλιος στον καθημερινό έκτο οίκο σας σε εξάγωνο με τον Κρόνο σας καλεί να βάλετε τάξη και οργάνωση στην ακαταστασία του σπιτιού και του γραφείου σας τις οποίες είχατε παραβλέψει και αποφύγει εδώ και αρκετό καιρό. Είτε πρόκειται για την τακτοποίηση του σπιτιού σας, είτε την εκκαθάριση άχρηστων αντικειμένων ή την αποπεράτωση κάποιων σημαντικών υποχρεώσεών σας, δεν μπορείτε πλέον να τα αναβάλετε. Η ενεργητικότητά σας και η ανάγκη σας να ζείτε με τάξη θα βοηθήσουν να γίνει η δουλειά. Και όταν τα πάντα τελικά ολοκληρωθούν, καλέστε τους φίλους σας στο σπίτι σας για να μιλήσετε και να θυμηθείτε τα παλιά με δείπνο και ένα μπουκάλι κρασί.

Έχετε δείξει πολύ υπομονή σε κάποιον που συνεχίζει να πατάει τα κουμπιά σας αλλά τώρα ο Άρης στο δυναμικό όγδοο οίκο σας σε εξάγωνο με την Ερμή σας παροτρύνει να τον ενημερώσετε για το γεγονός αυτό. Να είστε σταθεροί στις απόψεις σας, αλλά μιλήστε ήπια. Τα νεύρα σας δεν είναι ο σωστός σύμβουλος για να αποκαταστήσετε την τάξη. Αν νιώθετε ότι βράζετε μέσα σας, μην ξεκινάτε να δίνετε διαταγές και να κάνετε υποδείξεις, δεν θα σας οδηγήσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Λάβετε υπόψη σας ότι οι άνθρωποι μπορεί να ενεργούν όπως θέλουν, αλλά εμείς τους εκπαιδεύουμε πώς να μας αντιμετωπίζουν. Να είστε ειλικρινείς αν είστε ενοχλημένοι, αλλά θα πρέπει να βρείτε μερικές δημιουργικές λύσεις για το πώς θέλετε να πάνε τα πράγματα από εδώ και στο εξής.

ΖΥΓΟΣ

Ψάξτε την αγάπη συνετά και ώριμα, είναι το μήνυμα που σας στέλνει ο Ήλιος στον ερωτικό και δημιουργικό πέμπτο οίκο σας σε εξάγωνο με τον Κρόνο. Τώρα βλέπετε την ερωτική σας ζωή λογικά και προσγειωμένα, συνειδητοποιείτε την πραγματικότητα, αλλά φροντίστε να μη χάσετε το συναίσθημα. Ίσως και να νιώσετε πολύ καλύτερα μόνοι σας ή διασκεδάζοντας παρέα με τους φίλους σας, βάζοντας για λίγο στην άκρη τη σχέση σας. Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό, αντίθετα μπορεί πραγματικά να κάνει την καρδιά σας να χτυπά δυνατότερα! Το σύμπαν φέρνει επίσης δομή και οργάνωση σε ένα δημιουργικό έργο. Είστε τώρα ο καλύτερος διαχειριστής, έχετε ένα όραμα και το υλοποιείτε χάρη στο σωστό χρονοδιάγραμμα που κάνετε, την ανάθεση καθηκόντων και τη δημιουργική φαντασία σας. Παίρνετε κατευθυντήριες γραμμές από άτομα ώριμα, μαθαίνετε τι έχουν κάνει οι προκάτοχοί σας.

Όντας μονογαμικοί δεν πρέπει να σημαίνει πλήξη και μονοτονία, και ο Άρης στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, σε εξάγωνο με τον Ερμή, τώρα θα σας το υπενθυμίσει. Με παιχνιδιάρικο και ανάλαφρο στυλ, επαναφέρετε την περιπέτεια και τον ενθουσιασμό στο παιχνίδι της αγάπης. Πάρτε τον αγαπημένο σας και τους κοινούς φίλους σας και πάτε οπουδήποτε, αρκεί να μην είναι τα συνήθη μέρη. Εκδηλώστε στην αγάπη σας, στους ανθρώπους στον κοινωνικό κύκλο σας και τους συνεργάτες σας την ευγνωμοσύνη σας για ό, τι σας έχουν προσφέρει κι αν έχετε διαφωνίες, κάντε ερωτήσεις προκειμένου να επιλύσετε τις αψιμαχίες. Οι απαντήσεις όχι μόνο θα σας ευχαριστήσουν αλλά και θα σας εκπλήξουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Βλέπετε περισσότερο σοφά και ώριμα κάποιες αρνητικές καταστάσεις ή δράματα στην οικογένειά σας ή με τους συγγενείς σας ή τους στενούς φίλους σας χάρη στον Ήλιο στον οικείο τέταρτο οίκο σας σε εξάγωνο με τον Κρόνο. Αν καταφέρετε να κάνετε ένα βήμα πίσω και να δείτε το θέμα από τη σκοπιά του άλλου ατόμου, μπορείτε να γίνετε πιο συμπονετικοί, ευαίσθητοι και διαλλακτικοί. Τουλάχιστον, θα αρχίσετε να καταλαβαίνετε γιατί έχουν ειπωθεί ή έχουν γίνει ορισμένα πράγματα. Υποστηρίξτε τις πεποιθήσεις και τις αξίες σας, αλλά και να είστε πρόθυμοι να συμβιβαστείτε, όπου μπορείτε. Μπορεί να ανακαλύψετε ότι αγχώνεστε για τα μικρά πράγματα, έτσι συζητώντας θα ανακουφιστείτε από ό, τι σας έχει πονέσει. Πλησιάστε λοιπόν τα μέλη της οικογένειάς σας ή τους στενούς φίλους σας και συζητήστε.

Όταν αποτυγχάνει ένα σχέδιο, σκεφτείτε ότι ίσως έχετε κάνει λάθος βήματα ή βιαστήκατε να το αποπερατώσετε. Αλλά ο Άρης στον έκτο οίκο σας, της εργασίας, σε εξάγωνο με τον Ερμή, σας επισημαίνει ότι στηριζόμενοι στους καλούς συμμάχους στην εργασία σας, θα έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα. Μπορεί να είστε ο καλύτερος διαχειριστής, αλλά θα πετύχετε κάνοντας χρονοδιάγραμμα και μια αναλυτική λίστα όλων των εργασιών. Πριν ξεκινήσετε ένα νέο έργο, πάρτε συμβουλές από άτομα που έχουν αποδείξει την εμπιστοσύνη τους στο παρελθόν και αναθέστε σε τρίτους ένα μέρος της εργασίας. Με αυτόν τον τρόπο θα αυξηθεί η απόδοση στη δουλειά σας καθώς οι άλλοι θα σας εμπνεύσουν πώς να είστε δημιουργικοί και πώς να μεγιστοποιήσετε την παραγωγικότητά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ώρα να μιλήσετε μέσα από την καρδιά σας και με ειλικρίνεια. Κανείς πραγματικά δεν απολαμβάνει να καθίσει να συζητήσει κάτι σοβαρό, αλλά με τον Ήλιο στον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας σε εξάγωνο με τον Κρόνο θα είναι αναπόφευκτο. Ευτυχώς, η υποστηρικτική όψη του εξαγώνου θα σας κάνει συνετούς και εγκρατείς και σας βοηθάει να είστε σαφείς αλλά όχι σκληροί. Εάν δεν αντέχετε άλλο να κρατάτε μέσα σας τη στενοχώρια για κάτι που είπατε με έναν γείτονα, αδελφό ή συγγενή, τώρα είναι η ώρα να βγάλετε από μέσα σας ό, τις σας αγχώνει και σας πιέζει. Ομοίως, θα είστε σε θέση να συζητήσετε ώριμα, θέματα που έχουν δημιουργήσει τεταμένες καταστάσεις με κάποια άτομα χωρίς να είστε πολύ συναισθηματικοί ή επιθετικοί.

Φτιάχνετε το κέφι του αγαπημένου σας και των άλλων ανθρώπων, συζητάτε ανάλαφρα και διασκεδαστικά χάρη στον Άρη στον ερωτικό και δημιουργικό πέμπτο οίκο σας σε εξάγωνο με τον Ερμή. Από τη φύση σας δεν είστε άτομα που θέλετε να βρίσκεστε στο παρασκήνιο, έτσι συσπειρώνετε τους φίλους σας, φλερτάρετε και διασκεδάζετε, είστε εκφραστικοί προς τον αγαπημένο σας, εκδηλώνετε τον ενθουσιασμό και το πάθος σας. Λέτε τα πράγματα όπως τα νιώθετε και είστε απόλυτα ειλικρινείς. Ή μπορεί να αλλάξετε το προσωπικό στυλ σας προκειμένου να γίνετε περισσότερο εντυπωσιακοί και να τραβήξετε τα βλέμματα. Εισπράττετε τις επευφημίες για ένα δημιουργικό έργο σας και συσπειρώνετε μερικούς υποστηρικτές που σας βοηθούν στο καλό όνομά σας. Πολλά χέρια κάνουν ελαφρύτερη την εργασία, και ας το παραδεχτείτε: Ήρθε η ώρα να απευθυνθείτε σε κάποιους για να σας επιστρέψουν τις χάρες!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πατήστε τα φρένα! Εάν τρέχατε σε καπνούς τον τελευταίο καιρό, ο Ήλιος στο σταθερό δεύτερο οίκο σας σε εξάγωνο με τον κυβερνήτη σας τον Κρόνο σας παρουσιάζει την πολυπόθητη ευκαιρία να ξεκουραστείτε και να ανακτήσετε την ενέργειά σας μετά από κάποιες κουραστικές εβδομάδες ή μήνες. Ασχολείστε με δραστηριότητες που ηρεμούν και καθαρίζουν το μυαλό σας, και στη συνέχεια νιώθετε πολύ πιο δυνατοί για να ανταποκριθείτε στις υποχρεώσεις σας. Ανεξάρτητα του ποια καθήκοντα ή δουλειές πρέπει να αντιμετωπίσετε, νιώθετε τώρα λιγότερο άγχος και πίεση καθώς έχετε την άνεση και την υπομονή να τα φέρετε εις πέρας. Τώρα σας είναι ευχάριστο να ακολουθήσετε τη ρουτίνα σας, ακόμα και τα πιο πεζά πράγματα δεν σας ενοχλούν, έχετε τον έλεγχο των καταστάσεων και εργάζεστε σύμφωνα με το χρόνο σας και στο δικό σας ρυθμό.

Με τον Άρη στον οικείο τέταρτο οίκο σας σε εξάγωνο με τον Ερμή σημειώνετε μεγάλη πρόοδο προς ένα στόχο, ίσως οικονομικό. Είστε εργατικοί (αυτό είναι δεδομένο!) και έχετε δύναμη, ζήλο και ισχυρή θέληση για να πετύχετε. Ίσως όμως ενοχληθείτε από κάποιες απρόβλεπτες οικογενειακές υποχρεώσεις και αυτό αποσπάσει το μυαλό σας. Μπορεί επίσης οι φίλοι σας να πρέπει να σας περιμένουν λίγο περισσότερο για να έρθετε μαζί τους προκειμένου να διασκεδάσετε. Πόσο κοντά είστε όμως στα αγαπημένα σας πρόσωπα; Μήπως βλέπετε τους πάντες αυστηρά επαγγελματικά; Διοργανώστε ένα μεσημεριανό γεύμα με ένα συνάδελφό σας, τονώστε το ηθικό κάποιων στο χώρο της εργασίας σας. Λίγα μόνο λεπτά ανάλαφρης συζήτησης αρκούν για να σπάσει ο πάγος, μην το βλέπετε σαν χάσιμο χρόνου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι άνθρωποι γνωρίζουν τις δυνατότητές σας; Μην αφήνετε τίποτα στην τύχη, με τον Ήλιο στο ζώδιό σας σε εξάγωνο με τον Κρόνο, θα μπορούσατε να πάρετε τελικά ό, τι σας αξίζει για τα ταλέντα και τις προσφορές σας. Προβάλετε τον εαυτό σας, τις ιδέες σας και τις ικανότητές σας αλλά στρατηγικά και διπλωματικά. Δοκιμάστε επίσης την ομαδική εργασία και τα συλλογικά έργα, όπου πολλά άτομα στηρίζουν ο ένας τον άλλον, θα λάμψετε και θα ηγηθείτε μέσα σε μια ομάδα. Έχοντας ένα άλλο πρόσωπο κοντά σας είναι πολύ καλύτερο από το να κάνετε τα πάντα μόνοι σας, ειδικά κάποιον του οποίου η γνώμη σας ασκεί σημαντική επιρροή. Τώρα η παρουσία σας είναι εντυπωσιακή και δυναμική στους γύρω σας, οι άλλοι υπακούουν άνετα και χωρίς πίεση στις διαταγές σας και αποδέχονται τις καινοτόμες ιδέες σας. Κι αυτό γιατί έχετε αυτοπεποίθηση και εμπιστοσύνη στον εαυτό σας.

Το κοινωνικό δίκτυό σας είναι ο καλύτερος υποστηρικτής σας. Με τον Άρη στον επικοινωνιακό και κοινωνικό τρίτο οίκο σας σε εξάγωνο με τον Ερμή, οι άνθρωποι στον κοινωνικό κύκλο σας και τα social media είναι ό, τι πιο πολύτιμο έχετε για να προβληθείτε, έτσι αξιοποιήστε τα. Ίσως κάποιος φίλος σας ή ένα άτομο που γνωρίσετε στα social media γίνει ο καλύτερος συνεργάτης σας. Η διορατικότητά σας, η οξυδέρκειά σας και τα δυνατά σας επιχειρήματα εντυπωσιάζουν τους γύρω σας, είστε αληθινοί. Καλώντας κάποια άτομα να ενταχθούν σε μια ομάδα για ένα συλλογικό έργο, αυτό θα μπορούσε κυριολεκτικά να αλλάξει τόσο τη ζωή σας όσο και τη ζωή των άλλων, καθώς θα κερδίσετε από κοινού αρκετά χρήματα.

ΙΧΘΥΣ

Δεν χρειάζεται να δικαιολογηθείτε γιατί είστε εσωστρεφείς και θέλετε να μείνετε μόνοι με τον εαυτό σας καθώς ο Ήλιος ταξιδεύει στο διαισθητικό δωδέκατο οίκο σας και βρίσκεται σε εξάγωνο με το συγκρατημένο Κρόνο. Τώρα αναζητάτε την ασφάλεια του σπιτιού σας, έχετε την τάση να προτιμάτε τη μοναξιά σας, απομακρύνεστε από έντονες δραστηριότητες και θορυβώδη πλήθη, αλλά αυτό είναι επωφελές για σας. Προγραμματίζοντας λίγο χρόνο για τον εαυτό σας, προκειμένου να απολαύσετε κάποιες ήσυχες στιγμές, σας βοηθά να επεξεργαστείτε τις βαθύτερες σκέψεις σας και τα συναισθήματά σας. Ακόμη και αν οι απαντήσεις που ζητάτε είναι «κρυμμένες», η ψυχή σας απαιτεί γαλήνη, δεν θέλετε κανείς να σας πιέσει με υποχρεώσεις και καθήκοντα. Λάβετε σοβαρά υπόψη σας τα όνειρά σας, κάποια από αυτά είναι προφητικά και σας δείχνουν το δρόμο της προσωπικής σας ανάπτυξης.

Κάνετε σημαντικές συνομιλίες για χρήματα καθώς ο Άρης στο δεύτερο οίκο σας, των οικονομικών, βρίσκεται σε ένα ευμενές εξάγωνο με τον εκφραστικό Ερμή. Μιλήστε με πετυχημένους ανθρώπους, αυτούς που ξέρουν πώς να κερδίζουν περισσότερα με το έξυπνο και πρωτοπόρο μυαλό τους, και πάρτε μερικές χρήσιμες συμβουλές. Μαθαίνοντας πως να επενδύσετε σωστά και σοφά θα είναι ένας από τους σημαντικούς στόχους σας τώρα. Επίσης, σας ενδιαφέρει πως θα πάτε μπροστά στην εργασία σας και αυτό σημαίνει να προσπαθήσετε να σπάσετε τον πάγο στρατηγικά με άτομα που βρίσκονται στα υψηλότερα σκαλοπάτια. Ενεργοποιήστε τη γοητεία σας και προσεγγίστε τους εκφράζοντας την εκτίμησή σας αλλά και το θαυμασμό σας με την αναγνώριση της εργασίας τους. Μη ζητήσετε όμως ακόμα τίποτα. Πρώτα θα πρέπει να οικοδομήσετε μια σταθερή σχέση, πράγμα το οποίο θα πάρει λίγο χρόνο.

The post Τί προβλέπουν τα άστρα από 13-19.2.2017; appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
αστρα, βασεις, εισιτήρια, αρης, δραση, νέα, μυστήριο, σημαίνει, στυλ, ειλικρίνεια, προσφορες, επιρροή, media, κινηση στους δρομους, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010 αποτελεσματα , σταση εργασιας, αλλαγη ωρας, αξια, σκοπια, αλλαγη ωρας 2012, τελος του κοσμου, αλλαγη ωρας 2013, αποτελεσματα, οξυδερκεια, δυνατα, το θεμα, βημα, γνωμη, γωνιες, δουλεια, εργασια, ηγετης, θεμα, καριερα, ομορφα μυστικα, ονειρα, οψη, πιεση, πλαισιο, προγραμμα, τυχη, ωρα, αγαπη, αβιαστα, αγχος, αεροπλανο, αξιζει, αξιζε, αποκαλυψη, αρμονια, ατομο, αυτοπεποιθηση, εβδομαδες, βρειτε, βρισκεται, γεγονος, γινει, γειτονα, γοητεια, δευτερο, διαστημα, δυναμη, δειτε, δομη, δικτυο, δυναμικο, ευχαριστο, ευκαιρια, ευκολο, ευκολα, ειλικρίνεια, υπαρχει, ειπωθει, εισιτήρια, εκκαθαριση, εκτιμηση, εβδομαδα, ενεργεια, εργα, επιρροή, επιθυμια, ερθετε, εξυπνο, ζωη, ζωδιο, ζωνη, ιδεες, ηλιος, υπομονη, θεωρια, ηθικο, οικο, ισορροπια, καρμα, κρασι, χτυπα, λαθος, λογια, μακρια, μηνυματα, μηνες, μυστήριο, μοναξια, μπορειτε, μυαλο, μυστικα, νευρα, ξεκινημα, ξεκουραση, ομαδα, παντα, ογδοο, ο ηλιος, οικος, οικογενεια, ονομα, οντας, οραμα, οτι αξιζει, παθος, παρισι, περιβαλλον, ψυχη, ρολο, σιγουρα, συζητηση, συνεχεια, σκεψεις, σπιτι, στυλ, συμπαν, σχεδια, σχεδιο, ταξιδια, ταση, φαντασια, φυση, χαμογελο, χατζηβασιλειου, ομορφα, ωρες, αφεντικο, ασφαλεια, βηματα, δουλειες, ειλικρινεις, ερωτησεις, φιλοι, γινετε, καρδια, κρεβατι, media, μελετη, μπροστα, παιχνιδι, σημαίνει, σωστο, σωστος, ταξιδι, θεματα, χερια
Τυχαία Θέματα