3 απροσδόκητες αιτίες που λέμε «όχι» στο σεξ

Έξυπνο κινητό, ίντερνετ, καλό φαγητό και αγορές μειώνουν το σεξ, σύμφωνα με δημοσκόπηση της βρετανικής εφημερίδας Daily Mail.

Η έρευνα αναφέρει ότι το 94% των Βρετανών ενηλίκων δήλωσε ότι μπορεί να ζήσει χωρίς σεξ αλλά αντίθετα δεν μπορεί δίχως το κινητό τηλέφωνο, ενώ το 62% προτιμά να αποχωριστεί τη σύντροφό του παρά το κινητό του Διαβάστε 3 αιτίες για τις οποίες κάποιοι απαρνούνται το σεξ:

1 Ίντερνετ

Το 30% των ανδρών δήλωσε ότι είναι διατεθειμένο να μην κάνουν σεξ για δύο εβδομάδες παρά να μην μπορούν να έχουν πρόσβαση στο ίντερνετ.

2 Λουκούλλειο γεύμα

Μελέτη που έγινε από το today.com και το Match.com έδειξε ότι το 39% των ανύπαντρων γυναικών θα εγκατέλειπαν το σεξ για ένα χρόνο, αλλά δεν θα έκαναν το ίδιο για το αγαπημένο τους φαγητό αντίθετα με τους άνδρες που δηλώνουν κατηγορηματικά ότι προτιμούν να απολαύσουν φαγητό παρά να συν ευρεθούν ερωτικά με το έτερο ήμισυ.

3 Ψώνια

Έρευνα που δημοσιεύτηκε στο βρετανικό περιοδικό «The Grocer» η οποία επιβεβαιώνει ότι οι γυναίκες προτιμούν τα ψώνια από το σεξ. Μάλιστα οι ειδικοί ανακάλυψαν ότι μία προσφορά ή ένα εκπτωτικό κουπόνι μπορούσε να διεγείρει τον εγκέφαλο όσο και η παρακολούθηση μίας ροζ ταινίας.

Το μυστικό

Μην το αμελείτε! Το σεξ γυμνάζει το σώμα, τονώνει την κυκλοφορία του αίματος και συμβάλλει στην καύση ακόμη και 200 θερμίδων, που αντιστοιχούν σε έντονο βάδισμα μισής ώρας. Συνεπώς, οι συχνές ερωτικές επαφές μπορεί να οδηγήσουν σε καλή φυσική κατάσταση.

The post 3 απροσδόκητες αιτίες που λέμε «όχι» στο σεξ appeared first on Όμορφα Μυστικά από την Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα