2+1 έπιπλα σαλονιού Harkoftakis για πετυχημένη διακόσμηση στο σπίτι σας

Η διακόσμηση του σπιτιού σίγουρα σας φαίνεται βουνό. Έχετε πολλές ιδέες και δεν ξέρετε πως να τις οργανώσετε, ώστε να δημιουργήσετε ένα υπέροχο σαλόνι, υπνοδωμάτιο και κουζίνα;

Με ιδιαίτερα και πρακτικά έπιπλα και μερικές πολύ χρήσιμες συμβουλές, τα αποτελέσματα θα είναι εντυπωσιακά!

Γωνιακός καναπές για να αποκτήσει το σαλόνι χαρακτήρα


Επιλέξτε έναν γωνιακό καναπέ σαν το κεντρικότερο και το πιο στιβαρό έπιπλο που μπορεί να δώσει χαρακτήρα στον χώρο και σε όλο το δωμάτιο. Ο γωνιακός καναπές Nimis από τα έπιπλα Harkoftakis θα προσφέρει και αισθητική και λειτουργικότητα

στον χώρο, ώστε να μπορέσετε να δημιουργήσετε την ιδανική «περιοχή συζήτησης» όπως χαρακτηρίζεται από τους designers.
Δείτε όλους τους γωνιακούς καναπέδες Harkoftakis και βρείτε αυτόν που θα ταιριάξει απόλυτα στον δικό σας χώρο!


Ενδυναμώστε τον καναπέ με ένα coffee table και αμέσως ο χώρος γίνεται πιο λειτουργικός, ευχάριστος και πρακτικός.

Δημιουργήστε ένα θέμα

Δημιουργήστε ένα θέμα στον χώρο σας. Αν αγαπάτε την φύση ή ένα χόμπι, ήρθε η ώρα να το περάσετε στον χώρο σας. Η θεματική διακόσμηση είναι πολύ καλλιτεχνική και σίγουρα θα εκτιμηθεί από τον περίγυρό σας, αποσπώντας πολύ καλές κριτικές.

Πείτε ναι σε μία διαφορετική τραπεζαρία


Η τραπεζαρία είναι ένα δωμάτιο που δεν χρησιμοποιείται ευρέως. Συνήθως γεμίζει έναν ανεκμετάλλευτο χώρο και η χρήση της μπορεί τελικά να είναι μόνο διακοσμητική. Αλλάξτε τα δεδομένα αυτά, αντικαθιστώντας τις καρέκλες της τραπεζαρίας με ένα παγκάκι που έχει βολικές μαξιλάρες. Ο χώρος θα γίνει πιο μοντέρνος και ζωντανός.
Εκτός από τα έπιπλα, επιλέξτε προσεκτικά και τα χρώματα! Είναι απαραίτητο ο χώρος σας να χρωματίζεται από τις αγαπημένες σας αποχρώσεις για να είναι λαμπερός και να σας φτιάχνει τη διάθεση. Επιλέξτε ριχτάρια για τους καναπέδες με ethnic στοιχεία, διακοσμητικά χώρου όπως πίνακες και επιδαπέδια φωτιστικά.

Και φυσικά τα έπιπλά σας θα είναι Harkoftakis. Επισκεφθείτε ένα από τα καταστήματα στην Αθήνα και επιλέξτε μέσα από μία φανταστική ποικιλία από υψηλής ποιότητας υλικά και υφάσματα που θα μείνουν στο σπίτι σας για πολλά χρόνια.

Πάρτε μια ιδέα από την συλλογή των επίπλων σπιτιού στο harkoftakis.gr

The post 2+1 έπιπλα σαλονιού Harkoftakis για πετυχημένη διακόσμηση στο σπίτι σας appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Αναζητήσεις
ιδεες για ομορφα σαλονια, harkoftakis
Τυχαία Θέματα