2-3.2.2019: Μη χάσετε αυτό το power weekend στη Βραυρώνα!

Το τηλεοπτικό κανάλι body in balance σας καλεί στη Βραυρώνα στις 2- 3 Φεβρουαρίου, για ένα power βιωματικό, θεματικό weekend με δράσεις ευεξίας. Δώστε την ευκαιρία στον εαυτό σας σε ένα Σαββατοκύριακο να αναζωογονηθεί, να αλλάξει συνήθειες και να ζήσει μια αξέχαστη εμπειρία ζωής!

Στο Body in Balance Weekend με θέμα Power Weekend

στη Βραυρώνα, σε ένα φανταστικό ξενοδοχείο, στο Dolce Attica Riviera, κοντά στο Ναό της Αρτέμιδας, θα βιώσετε ένα διήμερο ευεξίας, χαράς και διατροφής.

Πρόγραμμα 2 – 3 Φεβρουαρίου

Cycling and Walking Tour: Θωμάς Παπαβασιλείου

«Προπόνηση για βελτίωση αερόβιας αντοχής»

Στο Cycling tour θα ποδηλατίσετε σε μία ειδικά σχεδιασμένη κυκλική διαδρομή που θα συνδυάζει ήπιες κλίσεις, παραθαλάσσια τοπία, αμπελώνες και ελαιώνες. Στο μέσον περίπου της διαδρομής θα γίνει ημίωρη στάση για ξεκούραση και γευστική δοκιμή σε ένα βραβευμένο οινοποιίο. Θα υπάρχει αυτοκίνητο συνοδείας καθ᾽όλη τη διάρκεια της βόλτας πρωταρχικά για την ασφάλεια μας αλλά επίσης σε περίπτωση που κάποιος χρειαστεί να σταματήσει λόγω μηχανικού προβλήματος ή κόπωσης, για να μεταφέρει τα προσωπικά μας αντικείμενα και τροφοδοσία, ή τα τυχόν κρασιά τα οποία θα αγοράσουμε από το οινοποιίο. Κατά τη διάρκεια της ποδηλατοβόλτας που θα είναι σε εύκολο ρυθμό για όλους, θα δοθούν και συμβουλές για τεχνική στο ποδήλατο ενώ θα απαντήσουμε σε όποιες ερωτήσεις υπάρξουν.

Μήκος διαδρομής: 35-40 Χλμ περίπου ανάλογα με τις δυνατότητες των συμμετεχόντων
Συνολικά υψομετρικά κέρδος/απώλεια: 290 μ / 290 μ
Διάρκεια διαδρομής: περίπου 3 ώρες (με την επίσκεψη στο οινοποίο)
Επίπεδο δυσκολίας: Εύκολο
Ὀλοι οι τύποι ποδηλάτων δεκτοί
ΚΡΑΝΟΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ
Δυνατότητα ενοικίασης ποδηλάτου για όσους δεν έχουν (επικοινωνείστε μαζί μας για πληροφορίες, στο εμαιλ [email protected])

Ώρες σεμιναρίου:

Cycling tour: Σάββατο 13:00 – 16:00

Walking tour: Κυριακή 11:30 – 14:00

Ψυχοθεραπεία μέσω θεάτρου: Μαριάννα Λαμπίρη

«Αρχετυπικές ηρωίδες – Ιφιγένεια, η δύναμη της επιλογής»

Η κα Μαριάννα Λαμπίρη από το 1994 εργάζεται ως ηθοποιός κυρίως στο θέατρο, αλλά και στον κινηματογράφο και ως βοηθός σκηνοθέτη. Από το 2012 παράλληλα σκηνοθετεί παραστάσεις και θεατρικά αναλόγια. Η συνάφεια τού δράματος με τον εσώτερο άνθρωπο την οδήγησε στη μελέτη της ψυχολογίας (στο Athens Synthesis Center) και των εναλλακτικών θεραπειών (Reiki, Aura-Soma), που παράλληλα με την σπουδή της στο Κέντρο Αρχαίου Δράματος ανέδειξε πτυχές όπου αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μέσο βιωματικής εμβάθυνσης και προσωπικής θεραπείας, με σκοπό μίαν αυτοδύναμη ατομική εξέλιξη και ισορροπία. Τα τελευταία 14 χρόνια συνεργάζεται με τον διεθνούς φήμης αμερικανό ψυχοθεραπευτή, συγγραφέα και ποιητή Dr. Edward Tick πάνω σε ζητήματα θεραπείας μέσω του Αρχαίου Ελληνικού Δράματος.

Ώρες σεμιναρίου: Σάββατο: 16:30 – 18:30

Ολιστική ιατρική: Κωνσταντίνα Θεοδωράτου

«Βελονισμός για ενίσχυση από τις εξαρτήσεις»

Οι εξαρτήσεις και οι εξαρτητικές συμπεριφορές μπορεί να είναι πολύ ισχυρές αλλά ο ανθρώπινος νους είναι πιο δυνατός! Μια συνήθεια που δε μπορούμε να διακόψουμε, δε μας ευχαριστεί πια αλλά περισσότερο μας δυσαρεστεί… Όλοι μπορεί να έχουμε βρεθεί «εθισμένοι» σε διαφορετικό βαθμό σε κάποια περίοδο της ζωής μας: άγχος, κάπνισμα, φαγητό, ίντερνετ, εργασία κ.α. Σήμερα γνωρίζουμε ότι οι συμπεριφορές αυτές αποτελούν αλλαγές της λειτουργίας του κεντρικού νευρικού συστήματος και του εγκεφάλου και είναι παρόμοιες σε όλες τις εξαρτήσεις. Επίσης ξέρουμε ότι όλες μπορούν να αλλάξουν! Ο βελονισμός έχει αποδειχθεί ότι είναι χρήσιμος σε όλα τα στάδια της εξαρτητικής συμπεριφοράς: βοηθάει τα σωματικά συμπτώματα, μειώνει τα συμπτώματα της απεξάρτησης και στέρησης, βελτιώνει τη διάθεση, μειώνει το στρες και τη στεναχώρια. Βοηθάει τον άνθρωπο να αποδείξει τη δύναμη της σκέψης!

Ώρες σεμιναρίου: Σάββατο: 19:00 – 21:00

Personal Training: Διονύσης Φέξης

“Μυϊκή ενδυνάμωση, μυϊκή υπερτροφία για άνδρες και γυναίκες”
Συμπληρώματα διατροφής

Στο συγκεκριμένο σεμινάριο θα γίνει κατανοητό πώς ένα άτομο μπορεί να γίνει φίλος με το σώμα και τον οργανισμό του, αποκτώντας μυική ενδυνάμωση και συγκεκριμένα χτίζοντας το μυικό ιστό. Τι είναι μυική υπερτροφία τελικά και πόσο σημαντική είναι για την αλλαγή ενός σώματος, αλλά και την ομαλή έκκριση ορμονών,παράλληλα με τη σωστή λειτουργικότητα των συστημάτων του οργανισμού. Ο κ. Φέξης θα περιγράψει μία διαδικασία κατά την οποία μπορεί ένα άτομο όχι μόνο να αλλάξει την εμφάνισή του, αλλά και να γίνει πιο δυνατή προσωπικότητα, με έντονο τα στοιχεία της αυτοπεποίθησης και αυτοεκτίμησης.

Ώρες σεμιναρίου: Κυριακή 16:00-18:00

Ενημερωθείτε στο site: www.bodyinbalance.gr και στο τηλέφωνο 6946-704777.

Κρατήσεις 22940-71000, Dolce Attica Riviera

The post 2-3.2.2019: Μη χάσετε αυτό το power weekend στη Βραυρώνα! appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα