Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 20 ως 26 Ιουλίου 2020

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας από το e-zwdia.gr και δείτε πως επηρεάζονται τα ζώδια αυτή την εβδομάδα τόσο στα αισθηματικά όσο και στα επαγγελματικά.

ΚΡΙΟΣ
Κριέ, η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στις 20.07 ανοίγει μπροστά σου νέες ευκαιρίες οικογενειακό και επαγγελματικό επίπεδο. Καλείσαι βέβαια να αναλάβεις ευθύνες και να ξεκαθαρίσεις τη θέση σου απέναντι σε πρόσωπα και καταστάσεις που μπορεί να λειτουργούν

πιεστικά σε ψυχολογικό επίπεδο. Από τις 22.07 και μετά με τον Ήλιο να περνάει στον Λέοντα αυξάνεται κατακόρυφα η αυτοπεποίθησή σου. Δημιουργούνται οι καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για να περάσεις μοναδικά σε όλα τα επίπεδα και να διασκεδάσεις κάθε στιγμή απολαμβάνοντας τις διακοπές σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Ταύρε, η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στις 20.07 σηματοδοτεί για εσένα ένα νέο ξεκίνημα σε ότι αφορά τις σχέσεις με το κοντινό σου περιβάλλον που επηρεάζει όλη την εβδομάδα. Δεν αποκλείεται να βρεις εμπόδια ή να νιώσεις ότι απομακρύνεσαι από πρόσωπα που πρωταγωνιστούν μέχρι τώρα στη ζωή σου. Από τις 22.07 και μετά με τον Ήλιο να περνάει στον Λέοντα τρέφεις με αργούς ρυθμούς στην οικογένεια και ζητήματα που την απασχολούν έντονα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Δίδυμε, με τη Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στις 20.07 καλείσαι να κάνεις μία νέα αρχή σε ότι αφορά τις υλικές και συναισθηματικές του ανάγκες. Είναι σημαντικό να ξεκαθαρίσεις ποιες είναι οι πραγματικές του προτεραιότητες καθώς αυτό θα σε βοηθήσει να διαχειριστείς το εισόδημα και τα έξοδά σου. Από τις 22.07 με τον Ήλιο να περνάει στον Λέοντα νιώθεις έντονα την ανάγκη να κοινωνικοποιηθείς, να διασκεδάσεις, να περάσεις όμορφα με τους γύρω σου. Το κοντινό σου περιβάλλον πρωταγωνιστεί καθώς βιώνεις μοναδικές στιγμές μαζί του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Καρκίνε, η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου στις 20.07 σηματοδοτεί για εσένα που είσαι γεννημένος στο τέλος του ζωδίου μία νέα αρχή σε όλο το φάσμα της ζωής σου. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν ζητήματα που θα προκύψουν με πρόσωπα στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή που ήρθε η ώρα να ξεκαθαρίσεις. Δεν θα διστάσεις να επιλέξεις να πάρεις αποστάσεις από αυτούς που νιώθεις ότι δεν σε αντιλαμβάνονται. Από τις 22.07 και μετά με τον Ήλιο να περνάει στον Λέοντα στρέφεις την προσοχή σου σε ότι αφορά τα οικονομικά σου και πώς θα τα βελτιώσεις.

ΛΕΩΝ
Λέοντα, η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στις 20.07 μπορεί να σου προκαλέσει έντονη απογοήτευση σε ότι αφορά ζητήματα του παρελθόντος που έρχονται στην επιφάνεια και δεν είναι εύκολο να εξελιχθούν όπως θα ήθελες. Προσπάθησε να ξεπεράσεις τα όποια εμπόδια και να δώσεις στον εαυτό σου είναι κατάλληλη ώθηση για ένα νέο ξεκίνημα. Από τις 22.07 και μετά ο Ήλιος περνάει στο ζώδιό σου ανεβάζοντας κατακόρυφα την ψυχολογία σου σε όλα τα επίπεδα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Παρθένε, η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στις 22.07 δίνει την ευκαιρία να πραγματοποιήσεις ένα νέο σημαντικό ξεκίνημα σε ότι αφορά στόχους και φιλοδοξίες που έχεις. Φιλικά πρόσωπα μπορούν να παίξουν σημαντικό ρόλο σε αυτό αρκεί να μην προσπαθήσουν να μπουν εμπόδιο στις επιδιώξεις σου ή να σε περιορίσουν κατά το δοκούν. Από τις 22.07 και μετά με τον Ήλιο να περνάει στον Λέοντα νιώθεις έντονα την ανάγκη να απομακρυνθείς από όλους και να μπεις σε μία διαδικασία απολογισμού που θα είναι ευεργετική για εσένα.

ΖΥΓΟΣ
Ζυγέ, με τη Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στις 20.07 σου δίνεται η ευκαιρία να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα στην επαγγελματική σου ζωή, ιδιαίτερα εσύ που είσαι γεννημένος τις τελευταίες μέρες του ζωδίου. Αυτή η νέα αρχή μπορεί να μην είναι εύκολη, όμως μετά από σκληρή προσπάθεια και δουλειά από την πλευρά σου μπορείς να πετύχεις την πολυπόθητη αναγνώριση. Από τις 22.07 και μετά ο Ήλιος περνάει στον Λέοντα και σου δίνεται η ευκαιρία να αφιερώσεις χρόνο στις φιλικές σου σχέσεις που είναι σημαντικές για εσένα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σκορπιέ, με τη Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στις 20.07 σου δίνεται η ευκαιρία να αφοσιωθείς σε σπουδές και ζητήματα εκπαίδευσης που σε απασχολούν έντονα. Δεν αποκλείεται να προκύψουν εμπόδια από πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντός που θα σε απογοητεύσουν. Προσπάθησε να τα ξεπεράσεις δείχνοντας πείσμα και αντοχή στις δυσκολίες. Από τις 22.07 και μετά ο Ήλιος περνάει στον Λέοντα και σου δίνεται η ευκαιρία να αλλάξεις επαγγελματικά. Πιθανό είναι να αυξηθούν οι ευθύνες και υποχρεώσεις μέσα από τις οποίες θα καταφέρεις να αναδειχθείς.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τοξότη, η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στις 20.07 σου δίνει την ευκαιρία να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο και οικονομικό επίπεδο και σε ότι αφορά ζητήματα που έχουν σχέση με τρίτους. Η προσωπική σου ανασφάλεια μπορεί να παίξει αρνητικό ρόλο στις όποιες εξελίξεις για αυτό θα καλά θα κάνεις να είσαι πολύ προσεκτικός στη συμπεριφορά και τις κινήσεις σου. Από τις 22.07 ο Ήλιος περνάει στον Λέοντα αυξάνεται κατακόρυφα η αυτοπεποίθησή σου και επικεντρώνεσαι στην διασκέδαση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αιγόκερε, η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στις 20.07 σηματοδοτεί για εσένα ένα νέο ξεκίνημα σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Έχεις τη διάθεση να δείξεις τα όριά σου απέναντι στο ταίρι σου ή στους συνεργάτες σου και δεν θα διστάσεις να αντιπαρατεθείς και να πάρεις αποστάσεις από πρόσωπα που θεωρείς ότι δεν μπορούν να αντιληφθούν τι πραγματικά θέλεις. Από τις 22.07 και μετά με τον Ήλιο να περνάει στο Λέοντα νιώθεις την ανάγκη να γίνεις ένα με τον σύντροφό σου, όμως οι ανασφάλειες δονούν για τα καλά την ατμόσφαιρα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Υδροχόε, με τη Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στις 20.07 δεν αποκλείεται να προκύψουν σημαντικές ευκαιρίες στην καθημερινότητα και τη δουλειά που καλείσαι να αξιοποιήσεις. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι καθώς το άγχος θα είναι κακός σύμβουλος και μπορεί να σε βοηθήσει στην εσωστρέφεια. Από τις 22.07 και μετά ο Ήλιος περνάει στον Λέοντα και σου δίνει τη δυνατότητα να κοινωνικοποιηθείς, να διασκεδάσεις, να φλερτάρεις μέχρι τελικής πτώσεως.

ΙΧΘΥΣ
Ιχθύες, η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στις 20.07 σου δίνει την ευκαιρία να ανοίξεις ένα νέο κεφάλαιο στην προσωπική σου ζωή. Δεν αποκλείεται όμως να βρεις εμπόδια σε αυτά που θέλεις να πραγματοποιήσεις με το ταίρι σου για αυτό είναι επιτακτική ανάγκη να συζητήσεις τις προσωπικές επιδιώξεις και να εκφράσεις τα έντονα συναισθήματα που νιώθεις. Από τις 22.07 και μετά με τον Ήλιο να περνάει στον Λέοντα ασχολείσαι με ζητήματα της καθημερινότητας που σε απασχολούν έντονα καθώς αυξάνονται οι υποχρεώσεις σημαντικά.

The post Οι εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από 20 ως 26 Ιουλίου 2020 appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα