10 beach looks για τις διακοπές σας

Oνειρευόμαστε τις καλοκαιρινές μας διακοπές όλο το χρόνο και θέλουμε να γεμίσουμε τη βαλίτσα μας με τα αγαπημένα μας φορέματα και μαγιό, με σανδάλια και ψάθινες τσάντες. Αυτά είναι τα καλύτερα beach looks για καλές διακοπές!

Αυτό σημαίνει πως από την πρώτη κιόλας στιγμή σκεφτόμαστε ποια κομμάτια λείπουν από τη συλλογή μας και πως θα δημιουργήσουμε άκρως καλοκαιρινά looks για την παραλία.

Εκτός από τα μαγιό, που είναι και οι πρωταγωνιστές του καλοκαιριού,

χρειαζόμαστε και τα απαραίτητα καφτάνια, σανδάλια αλλά και αξεσουάρ. Φουλάρια και ψάθινα καπέλα γίνονται όπλα για όλες εμάς που θέλουμε να ξεχωρίσουμε ακόμα και στις διακοπές μας.

Μία πολύ καλή λύση είναι να είστε φέτος ευρηματικές με το beach look σας και να βρείτε τρόπο να χρησιμοποιήσετε τα καλοκαιρινά ρούχα που δεν χρησιμοποιείτε πια τόσο συχνά στην καθημερινότητά σας. Επιπλέον, αυτό που προφανώς παίζει σημαντικό ρόλο είναι το μέρος που βρίσκεται η παραλία για να προσαρμόσετε τα beach outfits αναλόγως και πάντα με βάση το δικό σας προσωπικό στιλ.

Αν η παραλία είναι κοσμοπολίτικη, τότε μπορείτε να φορέσετε το παλιό, μακρύ αέρινο φόρεμά σας.

Ένα πιο κοντό φόρεμα συνδυάστε το με τα σανδάλια κι ένα panama hat. Προσθέστε μερικά κοσμήματα όπως ένα ζευγάρι μεγάλα σκουλαρίκια και πάρτε μαζί σας την ψάθινη τσάντα.

Αν η παραλία είναι πιο cool οι στιλιστικές απαιτήσεις πάνε ανάλογα. Έτσι με ένα καφτάνι ή το σορτσάκι, ένα t-shirt και το backpack είστε έτοιμες.

Μην ξεχάσετε τα μαντήλια που φέτος θα φορεθούν με ένα σωρό τρόπους και σίγουρα κάποιος θα είναι κατάλληλος για σας.

Τα slides είναι μία πολύ καλή εναλλακτική για τα flip flops, τα οποία όμως είναι ακόμα μία από τις πιο safe επιλογές, ειδικά για την παραλία.

Ένα oversize πουκάμισο που μπορείτε να φορέσετε με πολλούς τρόπους και στην παραλία, δεν είναι καθόλου κακή ιδέα να υπάρχει μέσα στην τσάντα παραλίας.

The post 10 beach looks για τις διακοπές σας appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα