Το Hotmail μπλοκάρει εισερχόμενα emails

Η Microsoft προσπαθεί να φιλτράρει ανεπιτυχώς τα spam emails. Μπλοκάρισμα και στο GameWorld.

Από το φετινό καλοκαίρι, η Microsoft έχει αλλάξει την πολιτική της όσον αφορά το φιλτράρισμα των εισερχόμενων emails.

Προκειμένου να αποφύγει τον μεγάλο αριθμό από spam, αποφάσισε

να μπλοκάρει αυθαίρετα όλα τα portals τα οποία στέλνουν έναν μεγάλο αριθμό από emails στους αναγνώστες τους και πιο συγκεκριμένα πάνω από 100 emails την ημέρα, πάντοτε όσον αφορά μόνο τα Hotmail accounts.

Sites όπως το GameWorld που στέλνουν τον συγκεκριμένο αριθμό από emails (περίπου 150 emails την ημέρα σε ενεργούς Hotmail users του site που έχουν επιλέξει να λαμβάνουν ειδοποιήσεις) βρίσκονται στην εν λόγω λίστα.

Στο WebHostingTalk.com, forum όπου συζητούν Admins πολλών sites όπως το GameWorld, έχουν ανοιχτεί διάφορα topics όπως αυτό, όπου αρχισυντάκτες εκδηλώνουν τα παράπονά τους για το Hotmail.

Τι ενέργειες έκανε το GameWorld
Επιχειρήσαμε να ζητήσουμε να αφαιρεθούμε απ' την spam list του Hotmail σε αυτό το link, στέλνοντας αίτηση σε αυτό το link στις αρχές Σεπτεμβρίου. Δεν λάβαμε απάντηση. Ξαναστείλαμε στις 20 Σεπτεμβρίου και τελικά η Microsoft μας αφαίρεσε απ' την block list δύο ημέρες μετά. Δυστυχώς όμως από αρχές Οκτωβρίου βρεθήκαμε ξανά στην block list, καθώς ο αριθμός των emails που στέλναμε "ήταν υπέρογκος" σύμφωνα με το Hotmail. Δεν μπορούμε να φανταστούμε τι θα συμβαίνει σε άλλα διεθνή portals που έχουν μεγαλύτερο όγκο χρηστών απ' το GameWorld.

Επιχειρήσαμε επίσης να στείλουμε email στο support του Hotmail, μέχρι και να τηλεφωνήσουμε στο τηλέφωνο του Support, για να καταλήξουμε μετά από 20 λεπτά να δούμε την κλήση μας να προωθείται τέσσερις φορές. Με τον τρίτο και τέταρτο υπάλληλο εξυπηρέτησης της Microsoft υπήρξε δυσκολία στην επικοινωνία και την κατανόηση, καθώς τα αγγλικά δεν ήταν η μητρική του γλώσσα και δεν μπορούσε να κατανοήσει πλήρως όσα του λέγαμε.

Από εκεί και πέρα, το μόνο που μένει είναι να συμβουλεύσουμε όλα τα μέλη του GameWorld να αλλάξουν τις email διευθύνσεις τους και από Hotmail να εισάγουν Gmail, Yahoo ή οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία τους εξυπηρετεί. Το ίδιο ισχύει και για όσους κάνουν νέα εγγραφή χρήστη. Αξιοποιήστε το email κάποιας άλλης εταιρείας.

Όσοι users δοκιμάζετε να εγγραφείτε στο GameWorld με Hotmail account δεν θα λάβετε κανένα email. Τα accounts με Hotmail τα ενεργοποιούμε χειροκίνητα μετά από 3-10 ημέρες. Αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το username με το οποίο κάνατε εγγραφή τότε μπορείτε να στείλετε email στο [email protected] για να ενεργοποιήσουμε τον λογαριασμό σας.

Ευελπιστούμε η Microsoft να επιλύσει στο μέλλον τα προβλήματά της με το Hotmail, για να μπορεί και το GameWorld να ανταποκριθεί ανάλογα προς εσάς. Εμείς απ' την πλευρά μας κάναμε ότι ήταν δυνατό.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Keywords
Αναζητήσεις
@hotmail.gr
Τυχαία Θέματα