The Flame in the Flood

Οι πρώην δημιουργοί της σειράς Bioshock και Halo ετοιμάζουν ένα νέο Adventure.

Όπως δημοσιέυθηκε πριν λίγες μέρες, πρώην μέλη της Irrational Games σχεδιάζουν ένα επερχόμενο Adventure το The Black Glove.

Δεν φτάνει όμως μόνο αυτό, καθώς κάποιοι άλλοι συνάδελφοι της πρώην εταιρείας ανάπτυξης

σχεδιάζουν ένα ακόμη διαφορετικό Survival παιχνίδι, το The Flame in The Flood και δεν έχει πολλές μέρες που ξεκίνησαν την εκστρατεία στο Kickstarter.

Το The Flame in The Flood είναι ένας συνδυασμός Survival του Don’t Starve και post-apocalyptic του The Last of Us. Η πρωταγωνίστρια με το όνομα Scout μαζί με το σκυλί της Aesop διασχίζουν πλημμυρισμένα ποτάμια με μια σχεδία σταματώντας σε διάφορα δάση, ερήμους και βουνά εξερευνώντας και ανακαλύπτωντας καινούργια πράγματα. Μέσα στο gameplay υπάρχει αρκετό crafting για εργαλεία ανάλογα με της πρώτες ύλες που συλλέγει κανείς, την συντήρηση της σχεδίας και του ευατού σας παραμένοντας υγιής και ξεκούραστοι αλλά θα πρέπει σίγουρα να αποφεύγετε διάφορους εχθρούς ωστε να μην πεθάνετε.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το τρέιλερ του The Flame in The Flood και να ακούσετε το υπέροχο μουσικό κομμάτι του country τραγουδιστή Chuck Ragan.

http://www.youtube.com/watch?v=kNm0u_XxHJ4

Οι δημιουργοί του δήλωσαν: "Θέλαμε να δημιουργήσουμε ένα παιχνίδι εμπνευσμένοι απο το Life on the Missisipi, Heart of Darkness, Mud και το Beasts of the Southern Wild και να διοχετεύσουμε όλη αυτή την ποίηση, την περιπέτεια καθώς και την μελαγχολία αυτών των έργων στο The Flame in the Flood."

Το επερχόμενο Survival προσπαθεί να μαζέψει 150.000 δολάρια και ήδη απο την πρώτη μέρα μέσω του Kickstarter κατάφερε να συμπληρώσει το ποσό των 36.223 δολλαρίων. Τώρα οι δημιουργοί του έχουν χρόνο μέχρι τις 6 Νοεμβρίου. Αυτοί που θα δώσουν 15 δολάρια και πάνω μπορούν να κατοχυρώσουν ένα αντίγραφο του The Flame in the Flood για την κυκλοφορία του. Το ποσό θα ανέβει στα 20 δολάρια όταν αρκετα άτομα προσφέρουν τα παραπάνω χρήματα. Επίσης, κάποιος μπορεί να πάρει ένα ψηφιακό αντίγραφο του artbook και των soundtrack δωρίζοντας 35 δολλάρια.

Το The Flame in the Flood θα κυκλοφορήσει τον Ιούλιο του 2015 για PC και Mac.

Εαν δεν ενημερωθήκατε για το νεο Adventure το The Black Glove από διαφορρετική ομάδα πρώην δημιουργών του Bioshock μπορείτε να το βρείτε εδώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα