Ψηφιακά games του Wii στο eShop

Ξεκινά η διάθεσή τους από σήμερα.

Η Nintendo θα αρχίσει να πουλά τα games του Wii σε ψηφιακή μορφή μέσω του eShop στο Wii U.

Για την ώρα δεν έχει ανακοινωθεί η πλήρης λίστα των games που θα μεταφερθούν στο Wii U,

αλλά και αν οι νέες ψηφιακές εκδόσεις τους θα εκμεταλλεύονται περαιτέρω το hardware της κονσόλας της Nintendo (βελτιωμένα γραφικά, αυξημένη ανάλυση).

Ήδη έχει ξεκινήσει η διάθεση του Super Mario Galaxy 2, ενώ στις 22 Ιανουαρίου θα δούμε το Donkey Kong Country Returns, ενώ στις 29 Ιανουαρίου θα κυκλοφορήσει το Metroid Prime Trilogy. Στο προσεχές μέλλον θα προστεθούν στο eShop τα Kirby's Adventure Wii, Pandora's Tower, Punch-Out και Sin & Punishment.

Να θυμίσουμε πως το Wii U υποστηρίζει backwards compatibility με το Wii, εντούτοις αρκετές από τις κυκλοφορίες του τελευταίου όπως το Metroid Prime Trilogy και το Xenoblade Chronicles είναι εξαιρετικά δυσεύρετες. Κοινώς με την κίνηση αυτή η Nintendo σας δίνει την ευκαιρία να απολαύσετε ορισμένα από τα κορυφαία games του Wii χωρίς να χρειαστεί να δαπανήσετε μεγάλα ποσά ψωνίζοντας από το Ebay. To κόστος των τίτλων του Wii στο eShop είναι £8.99 (12 ευρώ περίπου) την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας τους, ενώ στην πορεία θα διατίθενται στα £17.99. Πολύ σύντομα θα γνωρίζουμε και την ακριβή τιμή διάθεσης σε ευρώ οπότε μείνετε συντονισμένοι στο GameWorld.

Εσάς πως σας φαίνεται αυτή η κίνηση από πλευράς Nintendo; Πείτε μας τις απόψεις σας στο σχετικό topic του forum μας.

Keywords
Τυχαία Θέματα