Δείτε παρέα τους τελικούς του League of Legends

Ξημερώματα Σαββάτου, στο Battlenet στα Πευκάκια!

Την εβδομάδα αυτή διεξάγονται οι τελικοί της Season 3 του League of Legends, όπου οι κορυφαίες ομάδες ανά τον κόσμο δίνουν σκληρές μάχες για έπαθλα εκατομμυρίων ευρώ από την Riot Games.

Αν παρακολουθείτε τους τελικούς αυτές τις ημέρες τότε ενδέχεται να θέλετε να δείτε τον μεγάλο τελικό. Ευκαιρία λοιπόν να

τους δείτε μαζί με παρέα. Tο Ιnternet cafe Battlenet Pefkakia διοργανώνει ένα viewing πάρτυ με σκοπό να γνωρίσουμε τους LoL players της Αθήνας, να αναμετρηθούμε σε 1vs1 να μοιράσουμε πολλά δώρα και να δούμε μαζί τους τελικούς!

Το μέρος
Το event θα διοργανωθεί κάτω από την φιλόξενη στέγη του Ιnternet cafe Battlenet Pefkakia στην οδό Γεωργίου Αβέρωβ 36, Νέα Ιωνία (Σταση “Πευκάκια” Ηλεκτρικός).
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 210-2713041
Ημέρα/Ώρα: Παρασκευή βράδυ προς ξημέρωμα Σαββάτου (5/10), 00:00 μέχρι όσο αντέξουμε!
Είσοδος: Ελεύθερη. Για όσους επιθυμούν να καθίσουν σε PC θα διατίθενται πακέτα Midnight Madness 4 ευρώ/8 ώρες ή 6 ευρώ/12 ώρες

Οι δραστηριότητες
Ο χώρος διαθέτει 110 υπολογιστές έτοιμους να υποδεχθούν τους επίδωξους LoL players που θα θελήσουν να δείξουν την αξία τους εκείνο το βράδυ. Θα διεξαχθεί 1vs1 τουρνουά το οποίο θα χαρίσει στους 6 καλύτερους 3 Teemo hats και 3 LoL T-Shirts. Στις 06:00 το πρωί θα συντονιστούμε όλοι στους μεγάλους τελικούς της βραδιάς μεταξύ SK Telecom T1 και Royal Club!

Επιπλέον, ήδη έχει αρχίσει μια σειρά από μίνι-διαγωνισμούς, οι οποιοί θα συνεχίσουν μέχρι και την διεξαγωγή των τελικών του World Championship. Το Battlenet διαθέτει επίσης κονσόλες playstation 3, τραπέζι ping-pong καθώς και τραπέζια μπιλιάρδου.

Κανείς δε θα φύγει με άδεια χέρια
Κατά την διάρκεια της βραδιάς, το Battlenet-Pefkakia έχει εξασφαλίσει σε συνεργασία με την Riot Games να σας προμηθεύσει με αρκετά δώρα! Συγκεκριμένα θα δωθούν τα εξής:
- 20 League of Legends Lanyards
- 25 Paysafe Cards αξίας 5€
- 25 LoL Stress Balls
- 30 Lan πακέτα αξίας 3€

Αν αντέχετε το ξενύχτι, το Battlenet σας περιμένει για μια νύχτα γεμάτη League of Legends, διασκέδαση και πολλούς καφέδες!

Για οποιαδήποτε απορία σας μπορείτε να επικοινωνείτε με τους διοργανωτές στο Facebook Event που έχει ανοίξει για αυτό τον σκοπό. Φυσικά αν δεν αντέχετε το ξενύχτι τότε κοιμηθείτε νωρίς και βάλτε τα ξυπνητήρια σας να συντονιστούν πριν τις 6, ώστε στις 6 ακριβώς να είστε στο Battlenet!

Χορηγός επικοινωνίας: GameWorld.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα