Xbox One χειριστήρια φτιαγμένα από χρήστες

Δείτε τα χειριστήρια που σχεδίασαν οι gamers Xbox One και βραβεύτηκαν από την Microsoft. [UPDATE]

Ο διαγωνισμός Xbox One Take Control, έδωσε την ευκαιρία στους fans της νέας κονσόλας της Microsoft να ζωγραφίσουν το νέο χειριστήριό της με ότι χρώμα και σχέδιο ήθελαν.

Εκατοντάδες δημιουργίες από όλον τον

κόσμο κρίθηκαν από το προσωπικό της Microsoft και τον Larry Hryb (Major Nelson), επικεφαλής του τμήματος προγραμματισμού του Xbox. Το 40% της βαθμολογίας των σχεδίων βγήκε από την πρωτοτυπία τους. 30% από το πόσο θα αρέσουν στους άλλους gamers και το υπόλοιπο 30% από το πόσο σύμφωνα είναι τα σχέδια με την νοοτροπία της Microsoft.

Ο μεγάλος νικητής ήταν ο Michael από την Αμερική, που κέρδισε το χρηματικό έπαθλο των 1000 δολαρίων και πέντε Xbox One controllers (το τι θα κάνει τόσα χειριστήρια είναι άλλο ζήτημα). Ο νικητής σύμφωνα με την επιλογή του κοινού κέρδισε 750 δολάρια και οι εννέα πρώτοι στην βαθμολογία από 500 δολάρια ο καθένας. Μία δωροεπιταγή 150 δολαρίων για το site ψηφιακών εκτυπώσεων σε καμβά, CanvasPop.com, δόθηκε επίσης σε αυτόν που έκανε την καλύτερη χρήση του προγράμματος Fresh Paint της Microsoft για την δημιουργία του σχεδίου του, όπως επίσης και μία γραφίδα Sensu αξίας 40 δολαρίων.

[UPDATE] Η gallery με τα σχέδια ανέβηκε. Απολαύστε τα.

Τόσο το σχέδιο του μεγάλου νικητή, όσο και όλα τα υπόλοιπα που διακρίθηκαν, έχουν την ευκαιρία να κυκλοφορήσουν στην αγορά από την Microsoft. Εσάς ποιο είναι το αγαπημένο σας σχέδιο;

Διαβάστε τις τελευταίες ειδήσεις του Xbox One από το GameWorld.

Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα