HTC M8 (One 2), Έρχεται το Μάρτιο;

21:04 3/2/2014 - Πηγή: TechBlog

Πληθαίνουν συνεχώς οι φήμες για τα χαρακτηριστικά που θα υιοθετεί το αναμενόμενο HTC M8 (One 2), η νέα ναυαρχίδα της HTC για το 2014, το οποίο μετά τις πολλαπλές αναφορές για on-screen κουμπιά, φαίνεται πως έχουμε διαρροή για την επικείμενη ημερομηνία κυκλοφορίας του. Ο γνωστός @evleaks αναφέρει πως η πολυσυζητημένη συσκευή της HTC θα κυκλοφορήσει στα τέλη Μαρτίου, με τη μάχη των

smartphone να παίρνει φωτιά.

Σε περίπτωση που προκύψει αληθής η συγκεκριμένη φήμη, θα έχουμε μια πραγματική «μάχη» μιας και περίπου την ίδια χρονική στιγμή θα έχουμε και την κυκλοφορία του Samsung Galaxy S5. Οι φήμες σχετικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά του αναφέρουν πως αναμένεται να διαθέτει επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 800 MSM8974, 5 ιντσών οθόνη ανάλυσης Full HD (1080p), 2GB RAM, και αναβαθμισμένη UltraPixel κάμερα, (τεχνολογία που είδαμε για πρώτη φορά στο HTC One).

Φήμες επί φημών και η αναμονή να εντείνεται για το διάδοχο του HTC One και το πως η HTC θα παραταχθεί απέναντι στον ανταγωνισμό, με τις υπόλοιπες εταιρείες να ετοιμάζουν το «βαρύ πυροβολικό» τους για τη φετινή «μάχη» των smartphones για να κερδίσουν τους καταναλωτές που αδημονούν για κάθε τι καινοτόμο που θα παρουσιαστεί τη χρονιά που διανύουμε.

Keywords
Τυχαία Θέματα