Top 10 πωλήσεων στο Steam: 24/2-2/3

Η Lara κατακτά την κορυφή.

O Μάρτιος αναμένεται να αποτελέσει έναν από τους πλουσιότερους μήνες του 2013 σε ότι έχει να κάνει με νέες σημαντικές κυκλοφορίες και αναμφισβήτητα μια εξ' αυτών είναι το reboot της δημοφιλούς σειράς Tomb Raider. Ο ομώνυμος τίτλος εκθρόνισε το Dragonborn που βρίσκονταν επί τέσσερις συνεχόμενες εβδομάδες στην πρώτη θέση των charts πωλήσεων της ψηφιακής πλατφόρμας της Valve

και όπως όλα δείχνουν θα αποτελέσει μια από τις πιο εμπορικές δημιουργίες της χρονιάς. Να τονίσουμε πως οι πωλήσεις αυτές αφορούν τα pre-orders του Tomb Raider, καθώς η νέα περιπέτεια της Lara Croft έφτασε σήμερα στα ράφια των καταστημάτων.

Στην δεύτερη θέση συναντάμε τα pre-orders του BioShock Infinite, ενώ στην τρίτη το πρόσφατο DLC του Call of Duty: Black Ops II ονόματι Revolution. Το Mark of the Ninja έκανε ντεμπούτο στα charts καταλαμβάνοντας την ένατη θέση. Πρόκειται για μια από τις πιο αξιόλογες indie δημιουργίες της περασμένης χρονιάς, η οποία κυκλοφόρησε αρχικά στο Xbox Live και στη συνέχεια μεταπήδησε και στο Steam.

Ακολουθεί το Top 10 των κορυφαίων σε πωλήσεις games στο Steam για το διάστημα 24/2 έως τις 2/3:

1. Tomb Raider
2. BioShock Infinite
3. Call of Duty: Black Ops II – Revolution DLC
4. Call of Duty: Black Ops II – Season Pass
5. Call of Duty: Black Ops II
6. The Elder Scrolls V: Skyrim – Dragonborn
7. ArmA II: Combined Operations
8. Sniper Elite: Nazi Zombie Army
9. Mark of the Ninja
10. The Elder Scrolls V: Skyrim και Fallen Enchantress

Keywords
Τυχαία Θέματα