Sony Xperia Z, Επίσημη παρουσίαση στο πρωτότυπο κατάστημα Cosmote

21:13 5/3/2013 - Πηγή: GoodByte

Goodbyte

Η Sony παρουσίασε σήμερα το νέο Xperia Z στο ελληνικό κοινό με τον καλύτερο τρόπο. Σε κοινή πορεία με την Cosmote, η οποία ταυτόχρονα παρουσίασε το νέο πρωτότυπο κατάστημα της στο κέντρο της Αθήνας, μας μετέφερε τις καινοτομίες που ενσωματώνει το νέο flagship από την Ιαπωνία.

Η

αλήθεια είναι ότι είχαμε καιρό να δούμε μια τόσο ενδιαφέρουσα παρουσίαση συσκευής στην Ελλάδα. Μπορεί η ημερομηνία της να άλλαξε από Δευτέρα σε Τρίτη, όμως το αποτέλεσμα μας ικανοποίησε πλήρως. Το Sony Xperia Z που μπορείτε και εσείς να το βρείτε πλέον στα καταστήματα Cosmote, εμφανίστηκε μπροστά μας στα καλύτερα του και οι καινοτομίες που προσφέρει σίγουρα θα ικανοποιήσουν τους περισσότερους.

Περισσότερα για τη συσκευή θα πούμε στο αναλυτικό review που έρχεται σε λίγες ημέρες, οπότε αξίζει να αναφέρουμε λίγα περισσότερα για τα όσα μάθαμε σήμερα.

Αρχικά, θα πρέπει να τα βάλουμε με την τύχη εμείς στο Goodbyte, καθώς αν είχαμε καθυστερήσει ένα λεπτό περισσότερο, τότε θα είχαμε κερδίσει εμείς το Sony Xperia Z που χάρισε η Cosmote και η Sony σε έναν από τους καλεσμένους τους (Το 35, το 35 ρε παιδιά. Όχι το 36!). Κατά δεύτερον, το χαρακτηριστικό που μας άρεσε περισσότερο στην όλη παρουσίαση ήταν η προβολή της οθόνης του Xperia Z σε μια πανέμορφη Bravia τηλεόραση μέσω Miracast (;) και ο συνδυασμός του απλά με NFC.

Κατά τα άλλα, είδαμε το Xperia Z να κολυμπάει σε μια γυάλα με ψάρια που βρέθηκε όχι τυχαία στο νέο και πολύ όμορφο κατάστημα της Cosmote (απέναντι από το Πανεπιστήμιο στο κέντρο της Αθήνας), να καταγράφει HDR βίντεο με την 13άρα κάμερα με αισθητήρα Exmor RS, να βγάζει 58 φωτογραφίες σε λιγότερο από 3 δευτερόλεπτα και τελικά να μας εντυπωσιάζει με την αίσθηση που αφήνει στο χέρι.

Μέχρι να το πάρουμε στα χέρια μας, να πούμε ότι μας αρέσει περισσότερο το μαύρο από το λευκό και ότι δεν είναι πολύ μεγαλύτερο σε σχέση με το Nexus 4 και το Galaxy S III, παρά την κατά 0.3 ίντσες μεγαλύτερη οθόνη.

Εις το επανιδείν!

Keywords
Αναζητήσεις
sony xperia z1katastma
Τυχαία Θέματα