Sony Online: Ενοποιημένο μοντέλο πληρωμών

Μια κοινή συνδρομή για όλα τα online PC games της εταιρείας.

Σε αλλαγές προχώρησε η Sony Online όσον αφορά το μοντέλο πληρωμών για το σύνολο των online games της.

Με τα έως τώρα δεδομένα, κάθε χρήστης που παίζει τα games της Sony Online, χρειάζεται να πληρώσει ξεχωριστά μηνιαία συνδρομή (σε όσα το απαιτούν). Από τις αρχές Φεβρουαρίου όμως, θα μπορείτε να πληρώνετε μια μόνο συνδρομή και να παίζετε όλα τα games της εταιρείας, ενώ για όλα τα Free-to-Play games της θα αποκτάτε Station Cash, το premium currency που χρησιμοποιείται για in-game αγορές.

Η εν λόγω συνδρομή θα κοστίζει 15 δολάρια (περίπου 11 ευρώ) και περιλαμβάνει τόσο τους F2P τίτλους όπως τα PlanetSide 2, Everquest II και DC Universe, όσο και τα αναμενόμενα Everquest Next και EverQuest Landmark που θα είναι συνδρομητικά. Ο John Smedley, πρόεδρος της Sony Online Entertainment ανέφερε χαρακτηριστικά μέσω του Reddit ότι: "Κάθε παίκτης που έχει συνδρομή σε ένα από τα games μας, θα αποκτάει ταυτόχρονα συνδρομή (χωρίς επιπλέον κόστος) και στα υπόλοιπα online games που διαθέτουμε".

Αρχικά το νέο πλάνο θα γίνει διαθέσιμο για την Αμερική, ενώ σύντομα θα ανακοινωθεί η ημερομηνία διάθεσης της ενοποιημένης συνδρομής για την Ευρώπη. Το all-in-one πακέτο καλύπτει αυτή τη στιγμή τα PC και όχι τις εκδόσεις των games για τις κονσόλες.

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις GameWorld