Turbo-X League of Legends PC

League of Legends PC από το Πλαίσιο με την υποστήριξη της Razer, η οποία ξεκινάει από σήμερα Πασχαλινή εβδομάδα προσφορών!

Το Πλαίσιο και η Turbo-X (θυγατρική της αλυσίδας που ως γνωστόν κατασκευάζει hardware) θα δημιουργήσει στη χώρα μας ενα League of Legends PC, με την επίσημη υποστήριξη της Razer, η οποία ως γνωστόν έχει ήδη συνεργασία με την Riot

Games, εταιρεία ανάπτυξης του ομώνυμου παιχνιδιού.

Αν κρίνουμε από τα χαρακτηριστικά του, το PC αυτό «σηκώνει» με άνεση τα περισσότερα σύγχρονα games και φυσικά το αγαπημένο σε πολλούς από εσάς League of Legends. Με τη δυνατή κάρτα γραφικών του υπόσχεται υψηλά frames ανά δευτερόλεπτο στα μέγιστα settings. Η RAM του ανέρχεται στα 4GB (καλύπτει ακόμα και τις προτεινόμενες απαιτήσεις παρότι πολλοί από εσάς ίσως αναζητούν μεγαλύτερη), ενώ ο επεξεργαστής του είναι ένας διπύρηνος στα 3.30Ghz.

Αναλυτικά οι προδιαγραφές του:
- Διπύρηνος επεξεργαστής Intel Core i3 στα 3.30 GHz
- 4GB DDR3 RAM
- Κάρτα γραφικών την NVIDIA GT630 4GB

Το League of Legends PC παρέχετια μαζί με τα Windows 8 και κοστίζει 590 ευρώ (540 για τα μέλη του Πλαισίου). Μαζί του παρέχονται Razer ποντίκι και mousepad, καθώς και κωδικό για να ξεκλειδώσετε τον Tryndamere (έναν από τους Champions του League of Legends).

Razer Week
Πέρα από το League of Legends PC στο Πλαίσιο, τα MediaMarkt διοργανώνουν Razer Week ή για την ακρίβεια...δεκαήμερο, καθώς από σήμερα και για τις επόμενες 10 ημέρες, στα ράφια των καταστημάτων της συγκεκριμένης αλυσίδας θα βρίσκεται μια ευρεία γκάμα προϊόντων της Razer.

Όσοι είστε fans της Razer ή απλά gamers που ενδιαφέρεστε να αγοράσετε τα προϊόντα της, θα μπορέσετε να βρείτε στη συγκεκριμένη αλυσίδα καταστημάτων ελκυστικές τιμές σε ενσύρματα και ασύρματα ποντίκια, πληκτρολόγια, ακουστικά και mousepad της Razer. Ακόμη, με κάθε αγορά σας, θα αποκτάτε δώρο ένα συλλεκτικό Razer Leet Pack το οποίο βλέπετε στην παρακάτω φωτογραφία. Το πακέτο αυτό θα περιλαμβάνει:
- Razer Door Hanger για την πόρτα σας: Με την ένδειξη "STFU Do not disturb" (ότι πρέπει όταν παίζετε LoL!)
- Razer Stencil: Για να αποτυπώσετε το λογότυπο της Razer.
- Razer Lanyard (λουράκι λαιμού)
- Αυτοκόλλητα Razer
- Razer Tattoo Stickers

Θυμίζουμε ότι για να βρείτε τα φθηνότερα περιφερειακά της Razer (mouse, headset, πληκτρολόγια, ποντίκια κι όλα τα συναφή) μπορείτε να χρησιμοποιείτε το BestPrice.gr.

Click to open image!Click to open image!
Keywords
Αναζητήσεις
lol pliktrologio kai pontikh, ακουστικα razer plaisio
Τυχαία Θέματα