Kavinsky

Νέος Action τίτλος με πρωταγωνιστή τον γάλλο μουσικό.

Καιρό είχαμε να δούμε ένα game που να εμπνέεται από κάποιον τραγουδιστή (φέρνοντας μνήμες από το cult Moonwalker του Mega Drive), αλλά από τις 8 Ιουλίου θα έχετε τη δυνατότητα να πάρετε στα χέρια σας τη μοίρα του Kavinsky, του γάλλου synth-pop μουσικού. Το ομώνυμο παιχνίδι αποτελεί δημιουργία της Visionaries 777 με artwork από το γαλλικό studio

Gustave, το οποίο ειδικεύεται στα animations.

{youtube}axWyEObMwgk|400|300{/youtube}

Σύμφωνα με το επίσημο site του Kavinsky, θα έρθετε αντιμέτωποι με πλήθος εχθρών και bosses σε μάχες σώμα με σώμα, θα οδηγήσετε το εμβληματικό όχημα του καλλιτέχνη, ενώ χάρη στην Augmented Reality τεχνολογία του iPhone θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το background της αρεσκείας για την ενασχόλησή σας με το παιχνίδι. Φυσικά είναι ευνόητο πως το soundtrack θα αποτελείται από μουσικά κομμάτια του δημοφιλούς δημιουργού.

Στις 8 Ιουλίου θα μπορείτε να κατεβάσετε το Kavinsky δωρεάν για ''φορητές συσκευές'' όπως αναφέρεται στο επίσημο site, χωρίς αυτές να προσδιορίζονται ακριβώς, εντούτοις έχει ήδη επιβεβαιωθεί ότι θα είναι διαθέσιμο για Android, iPhone και iPad.

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις GameWorld