Incognita

Νέο Turn-based strategy από την Klei Entertainment.

Δεν πέρασαν παρά μερικοί μήνες από την κυκλοφορία του ιδιόμορφου survival τίτλου Don’t Starve -τον οποίο μπορείτε να αγοράσετε προς 13,99 ευρώ από την υπηρεσία του Steam- και η καναδική εταιρία ανάπτυξης ανακοίνωσε ήδη πως στα τέλη του καλοκαιριού θα μπορείτε να κατεβάσετε την beta έκδοση της νέας της δημιουργίας, ονόματι Incognita, για PC ενώ αργότερα θα γίνει διαθέσιμη για Mac και Linux.

Ο

Jamie Cheng, συνιδρυτής της εν λόγω εταιρίας, δήλωσε στο IGN πως το Incognita θα είναι ένας turn-based τίτλος, με θέμα την κατασκοπεία. Πάντα σύμφωνα με τα λεγόμενα του Jamie Cheng, το Incognita θα προσφέρει μία παρόμοια εμπειρία με αυτήν της γνωστής turn-based σειράς XCOM, όπου οι κινήσεις τακτικής θα είναι ιδιάζουσας σημασίας προκειμένου η ομάδα σας να επιτύχει την αποστολή της, σε έναν τίτλο όπου η εξόντωση κάποιου χαρακτήρα σας θα είναι μόνιμη.

Όπως μπορείτε να δείτε στη μοναδική εικόνα του παιχνιδιού που έχει δημοσιευθεί έως τώρα, το Incognita θα χρησιμοποιεί την ισομετρική προοπτική. Η τυχαία διαρρύθμιση των επιπέδων θα απαιτεί να είστε πάντα σε εγρήγορση, δεδομένου ότι σε κάθε σας νέα προσπάθεια θα εισέρχεστε σε ένα αλλαγμένο επίπεδο με εχθρούς τοποθετημένους σε διαφορετικές θέσεις. Τέλος, ο Jamie Cheng δήλωσε ότι στοχεύουν σε έναν τίτλο που θα θέλει ιδιαίτερη σκέψη για την επιτυχημένη ολοκλήρωση κάθε επιπέδου, θέλοντας να αποφύγουν τις μεθόδους καταιγιστικής δράσης για την επίτευξη των στόχων σας.

Αξίζει να θυμηθούμε ότι η Klei Entertainment είναι η δημιουργός των αρκετά διασκεδαστικών Shank και Shank 2 αλλά και του πολύ καλού stealth τίτλου ονόματι Mark of the Ninja. Για την ώρα μπορείτε να προσπαθήσετε να αποκρυπτογραφήσετε το μυστηριώδες μήνυμα που υπάρχει στην επίσημη ιστοσελίδα του Incognita.

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις GameWorld