Gaming Maniacs: 29/5/2013

Τατουάζ Kratos, σκουλαρήκια...Nintendo και πολλά ακόμη καλούδια.

Καλώς ήρθατε στο πρώτο Gaming Maniacs και αν αναρωτιέστε περί τίνος πρόκειται θα μάθετε αμέσως. Το Gaming Maniacs είναι το καθημερινό (ευελπιστούμε) άρθρο όπου θα σας παρουσιάζουμε ενδιαφέροντα, αστεία και απίστευτα από τον χώρο του gaming. Είναι γραμμένο από gamers για gamers.

Αξεσουάρ
Ξεκινάμε με το πρώτο μας θέμα στο οποίο θα δείτε κάτι αρκετά πρωτότυπο.

Η Jess Firsoff είναι μια ταλαντούχα κοπέλα η οποία ισχυρίζεται ότι μπορεί να φτιάξει δαχτυλίδι με οποιοδήποτε σχέδιο πάνω. Αυτή τη φορά δημιούργησε ένα για χάρη των geeky girls εκεί έξω: Δαχτυλίδια και σκουλαρίκια με μικρογραφίες από NES cartridges. Η Jess μάλιστα πουλάει τις δημιουργίες της σε αρκετά χαμηλές τιμές και αν ενδιαφέρεστε μπορείτε να ρίξετε μια ματιά εδώ.

Ίσως το σκουλαρήκι NES είναι λίγο πιο διαδεδομένο.

Την παρακάτω φωτογραφία την εντόπισε η κάμερα του GameWorld στην έκθεση Gamescom 2011 της Γερμανίας.

Tattoos
Ένας ιδιαίτερα ικανός tattoo artist, ο Benjamin Laukis, δημιούργησε ένα τατουάζ το οποίο μοιάζει εκπληκτικά αληθινό. Εμπνευσμένος από την γνωστή σειρά God of War, ο Benjamin μετά από αρκετές ώρες ζωγράφισε δύο Kratos πάνω στο χέρι κάποιου τυχερού νεαρού. Η λεπτομέρεια είναι τόσο μεγάλη που φαίνεται ότι το κεφάλι του Kratos θα...ξεπηδήσει από στιγμή σε στιγμή.

Δείτε την επίσημη σελίδα του Benjamin Laukis στο Facebook.

Lovers
H σειρά The Legend of Zelda όπως και το να χαράσσετε τα αρχικά του ονόματός σας και του αγαπημένου σας είναι δύο από τις πιο αγαπητές ασχολίες στον πλανήτη. Τα αρχικά μπορούν να χαράζονται σε τοίχους, άμμο, σκόνη ή ακόμα και δέντρα. Έτσι, για να κλείσουμε για σήμερα, σας δείχνουμε ένα κόμικ που καταφέρνει και συνδυάζει αυτά που αναφέραμε με επιτυχία.

Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα