Η RIVA Τρολάρει Το Πλαίσιο, Γνωρίστε Το Νέο Ηχείο Turbo X

Γνωρίζουμε πως πολλά χρόνια η Πλαίσιο προσπαθεί να πουλήσει Turbo X προϊόντα που φέρνει η ίδια από τη Κίνα όμως μια εταιρία που ονομάζεται RIVA της “κλέβει” το όνομα! Στη φετινή CES 2014 η RIVA ανακοίνωσε δύο νέα ηχεία, και το ένα ονομάζεται Turbo X, ακριβώς όπως και η σειρά της Πλαίσιο.

Το Turbo X (το ηχείο

της RIVA) λέγεται πως είναι το απόλυτο σύστημα ήχου ψυχαγωγίας για προσωπική χρήση στο σπίτι, “βγάζοντας” καταπληκτικό ήχο χάρη στο ρυθμιζόμενο EQ που προσαρμόζεται κατάλληλα όταν πρόκειται για μουσική, ταινίες, παιχνίδια και άλλα. Ο σχεδιασμός του έχει πατενταριστεί επειδή χρησιμοποιεί 7 ηχεία, 45 watts ενέργειας, επαναφορτιζόμενη μπαταρία για 18 ώρες αυτονομία, Turbo ένταση και ήχο surround με τη τεχνολογία Trillium της ADX. Η εταιρία ανακοίνωσε ένα ακόμα ηχείο με ονομασία RIVA Turbo S Bluetooth, παρόμοιο με το RIVA Turbo X αλλά με χαμηλότερη ισχύς για σύνδεση με τα κινητά μέσω Bluetooth.

Τα νέα ηχεία της RIVA πιθανότατα δεν θα έρθουν ποτέ στην Ελλάδα αλλά είναι ενδιαφέρον με αυτό το όνομα. RIVA – Think out of the box.

Θέλεις να διαβάσεις περισσότερα νέα από τη φετινή CES; Πάτα εδώ για να δεις τη κάλυψη μας.

Keywords
Αναζητήσεις
πλαισιο υχειο για ταμπλε 9 7
Τυχαία Θέματα