Η Google Ετοιμάζει Από Τώρα Τα Google Glass 2

Δεν πάει πολύς καιρός που αναφερθήκαμε στο νέο gadget της Google, τα γνωστά σε όλους μας Google Glass, τα οποία μέχρι τώρα ήταν διαθέσιμα σε πολύ λίγους ανθρώπους, κυρίως για να δοκιμάσουν την συσκευή ώστε το επόμενο έτος να γίνει η μαζική παράγωγη αυτού του υψηλής τεχνολογίας gadget.

Όμως φαίνεται ότι ενώ ο υπόλοιπος κόσμος θέλει ακόμη να πάρει στα χέρια του τα hi-tech γυαλιά, η Google σχεδιάζει ήδη ένα διάδοχο.

Σύμφωνα με μία αναφορά από το περιοδικό Technology Review του MIT, ο διάδοχος, τα Google Glass 2, είναι ήδη στα σκαριά. Αυτό επιβεβαιώνεται από την Mary Lou Jepsen η οποία αυτή τη στιγμή ηγείται του τμήματος απεικόνισης στο εργαστήριο Google X, καθώς και η οποία είπε στο ακροατήριο του συνέδριο MIT EmTech ότι κοιμάται μόνο 3 ώρες την ήμερα έτσι ώστε το gadget να είναι έτοιμο μέχρι το λανσάρισμα του, αν και δεν ανέφερε ως προς το πότε ακριβώς αυτό θα μπορούσε να είναι. Εύλογα η Jepsen δεν μοιράστηκε τις λεπτομέρειες του διαδόχου του Google Glass, έτσι το πώς θα μπορούσε να μοιάζει και το πώς θα λειτουργεί παραμένει άγνωστο.

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η Google έχει αρχίσει ήδη να εργάζεται πάνω σε ένα διάδοχο, δεδομένου ότι πιστεύουμε ότι παίρνουν τα σχόλια (feedback) από το διαδίκτυο και τους υπάρχων χρήστες των γυαλιών google glass ,γνώμη η οποία θα ληφθεί υπόψη κατά το σχεδιασμό και τη λειτουργικότητα του Google Glass 2.

Περισσότερα εδώ: Η Google Ετοιμάζει Από Τώρα Τα Google Glass 2

Keywords
Τυχαία Θέματα