Huawei Ascend P2. Επίσημα στις 4,7 ίντσες με ανάλυση 720p, κάμερα 13MP και quad-core processor (MWC 2013)
Η κινεζική Huawei άνοιξε πρώτη το «χορό» των συνεντεύξεων τύπου, μία ημέρα πριν την επίσημη έναρξη του MWC 2013. Και το Huawei Ascend P2, μετά από σειρά φημών, είναι πλέον πραγματικότητα.
Πρόκειται για μία συσκευή με «δυνατά» χαρακτηριστικά, αλλά και μία εντυπωσιακή εμφάνιση. Άλλωστε, όπως ειπώθηκε στην παρουσίαση της εταιρείας, η σειρά «P» δίνει έμφαση στη «μόδα αλλά και τη σχεδίαση» των μοντέλων της.
Φωτό
Το Huawei Ascend P2 διαθέτει οθόνη 4,7 ιντσών IPS με Gorilla Glass 2 και ανάλυση 720p (παρά τις φήμες που μιλούσαν για 1080p οθόνη) και pixel density 312ppi. O επεξεργαστής του είναι τετραπύρηνος στο 1.5GHz (K3V2), ενώ διαθέτει 1GB RAM και 16GB αποθηκευτικού χώρου, μη επεκτάσιμου μέσω υποδοχής κάρτας microSD και μπαταρία 2,420mAh. Διαθέτει ακόμη κάμερα 13MPixels με δυνατότητα εγγραφής video 1080p, ενώ η επιλογή HDR είναι διαθέσιμη τόσο στη φωτό όσο και στο video. Επιπλέον, δίνει το «παρών» και δεύτερη εμπρόσθια κάμερα στο 1.3MPixels. Αξιοσημείωτο είναι και το πάχος της συσκευής που φτάνει τα 8.4 χιλιοστά, ενώ είναι διαθέσιμη σε λευκό και μαύρο χρώμα.
Κατά τα άλλα, η συσκευή υποστηρίζει NFC, δίκτυα LTE (με τη μεγαλύτερη ταχύτητα που υπάρχει αυτή τη στιγμή σε κινητά και φτάνει τα 150 Mbps), Wi-Fi, Bluetooth και GPS, ενώ «τρέχει» την έκδοση 4.1.2 του Android Jelly Bean μαζί με το UI Emotion v1.6 της Huawei.
Οι πρώτες πληροφορίες μιλούν για διάθεσή του το δεύτερο τρίμηνο του έτους σε τιμή που αναμένεται να προσεγγίζει τα 399 ευρώ.
Δείτε εδώ photos και video της συσκευής από το Γιώργο Ιωσηφίδη που βρίσκεται στη Βαρκελώνη- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Κατηγορίας Τεχνολογία
- Tα καλύτερα Laptop της αγοράς! Ποιο να διαλέξετε...
- Αγορά laptop 2013
- Η Acer Ανακοίνωσε Το 7-ιντσο Android Tablet Iconia B1 16GB, Έρχεται Με €139
- Το Samsung Galaxy Note 8.0 Είναι Πλέον Επίσημο
- iPhone 5 vs Galaxy S 3 ( Video )
- Huawei Ascend P2. Επίσημα στις 4,7 ίντσες με ανάλυση 720p, κάμερα 13MP και quad-core processor (MWC 2013)
- CrystalDiskInfo 6.7.5 - Δείτε αν «την παλεύει» ο σκληρός σας δίσκος!
- Αυτό είναι το επίσημο εξώφυλλο του Watch Dogs
- Τον Απρίλιο θα δούμε το νέο Xbox λένε οι φήμες!
- Huawei @ MWC: Παρουσίασε το Ascend P2
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις digitallife.gr

- Τελευταία Νέα digitallife.gr
- Huawei Ascend P2. Επίσημα στις 4,7 ίντσες με ανάλυση 720p, κάμερα 13MP και quad-core processor (MWC 2013)
- Με οθόνη SoLux και Snapdragon 600 το νέο Samsung Galaxy S IV;
- Σκάνδαλο στο Twitter: Εξαφανίστηκαν τα tweets του Justin Bieber (…)
- Η Samsung παρουσίασε επίσημα το Galaxy Note 8.0
- H Acer παρουσιάζει το Iconia B1 Android tablet, που θα κάνει μόνο 139 ευρώ!
- Assassin’s Creed III: The Tyranny of King Washington – The Infamy review
- Iconia B1 Android tablet από την Acer στα 139€!
- Η SpiderSense στολή μπορεί να σου προσδώσει μία από τις δυνάμεις του Spiderman!
- MWC 2013: Βαρκελώνη τον νου σου, φτάσαμε!
- ZTE Open: Ιδού τα specs του πρώτου κινητού της με Firefox OS (MWC 2013)
- Τελευταία Νέα Κατηγορίας Τεχνολογία
- Η Huawei Αποκάλυψε Το Android Smartphone Ascend P2
- Αυτό είναι το επίσημο εξώφυλλο του Watch Dogs
- Tα καλύτερα Laptop της αγοράς! Ποιο να διαλέξετε...
- iPhone 5 vs Galaxy S 3 ( Video )
- Huawei @ MWC: Παρουσίασε το Ascend P2
- CrystalDiskInfo 6.7.5 - Δείτε αν «την παλεύει» ο σκληρός σας δίσκος!
- Η Samsung Ανακοίνωσε Το HomeSync, Ένα Προηγμένο Σύστημα Για Streaming Περιεχομένου
- Αγορά laptop 2013
- Η Acer Ανακοίνωσε Το 7-ιντσο Android Tablet Iconia B1 16GB, Έρχεται Με €139
- Το Samsung Galaxy Note 8.0 Είναι Πλέον Επίσημο