Ντροπή: Κατέρρευσε στην σκηνή η Madonna επειδή ήταν μεθυσμένη (βίντεο)

Τις τελευταίες ημέρες η 57χρονη τραγουδίστρια περνάει τις πιο δύσκολες ώρες της ζωής της. Η διαμάχη στα δικαστήρια με τον πρώην άντρα της για την επιμέλεια του παιδιού, την έχει «καταστρέψει» αφού ο τελευταίος κερδίζει κατά κράτος. Ήδη ο 15χρονος Ρόκο, μετακόμισε στην κατοικία του πατέρα του στο Λονδίνο.

Η Madonna δεν έχει πάρει καθόλου καλά το γεγονός αυτό, και αποδεικνύεται από τις δύο τελευταίες συναυλίες της. Στην τελευταία που έκανε στην Μελβούρνη, η κατάσταση ήταν πραγματικά απογοητευτική. Η pop

star καθυστέρησε 4 ώρες να βγει στην σκηνή, ενώ κατά την διάρκεια είχε δίπλα της ένα ποτήρι βότκα πίνοντας συνεχώς. Η κατάληξη να μεθύσει και να καταρρεύσει. Έκπληξη στο κοινό προκάλεσε επίσης και η επιλογή της να εμφανιστεί ως κλόουν.

Η ίδια μάλιστα δήλωσε στους φαν της: «Θα πίνω σήμερα στη σκηνή, αν και δεν το συνηθίζω» είπε στο κοινό. Όταν άδειαζε το ποτήρι, φώναζε: «Δεν θα έπρεπε να ζητάω αλκοόλ, Χριστέ μου, αλλά φέρτε μου αμέσως να πιω».

Τέλος, την στιγμή που τραγούδησε το Intervention, εμφανίστηκε στην σκηνή μια φωτογραφία του γιου της.

The post Ντροπή: Κατέρρευσε στην σκηνή η Madonna επειδή ήταν μεθυσμένη (βίντεο) appeared first on Thats Life. Life as it is!.

Keywords
Τυχαία Θέματα