Το μυστικό της αντιγήρανσης έρχεται από τη Γαλλία με αγάπη!

Ταξίδι στις αισθήσεις και ένα δώρο υγείας στο δέρμα από φυτικές -βιοτεχνολογικές καλλυντικές συνθέσεις υψηλών προδιαγραφών που σέβονται απόλυτα τη φύση και υπόσχονται κορυφαία αποτελέσματα διαρκείας.

Ο επιστημονικός συνδυασμός φυτικών ή και θαλάσσιων εκχυλισμάτων σε συνδυασμό με τις τελευταίες εξελίξεις της βιοτεχνολογίας μπορούν να ανταγωνιστούν με επιτυχία ακόμα και τις πιο σύνθετες χημικές συνθέσεις: Αυτή είναι η φιλοσοφία της πολυτελούς μάρκας καλλυντικών LANGÉ Paris, η οποία εξειδικεύεται στη δημιουργία φυτικών – βιοτεχνολογικών

καλλυντικών προϊόντων περιποίησης προσώπου και σώματος επαγγελματικού επιπέδου που κυκλοφορούν σε 16 χώρες ανά τον κόσμο, μεταξύ των οποίων το Ντουμπάι,το Ιράν, η Αυστραλία και η Αμερική.

Οι πρώτες ύλες

Με εμπειρία άνω των τριάντα ετών στη δημιουργία εκχυλισμάτων, όλα τα καλλυντικά της LANGÉ Paris αποτελούνται από τα πιο εκλεκτά εκχυλίσματα φυτών & βοτάνων, θαλάσσιων συστατικών και αιθέριων ελαίων, τα οποία έχουν επιλεχθεί αυστηρά για τα πλούσια σε δράση συστατικά τους και την αποτελεσματικότητά τους. Τα περισσότερα φυτά και βότανα καλλιεργούνται στη Γαλλία ενώ οι υπόλλοιπες πρώτες ύλες επιλέγονται σχολαστικά από όλο τον κόσμο και υπόκεινται σε αυστηρούς ελέγχους διασφαλίζοντας έτσι την ποιότητα των καλλυντικών.

Στοχεύοντας προτίστως στη θεραπεία της επιδερμίδας η LANGÉ Paris χρησιμοποιεί εκχυλίσματα θεραπευτικών βοτάνων τα οποία σε συνδυασμό με φυσικά συστατικά ισχυρής αντιγηραντικής δράσης και σε συνέργεια με τις τελευταίες εξελίξεις της βιοτεχνολογίας χαρίζουν ορατά και μακροχρόνια αποτελέσματα.

Τι μας έκανε ιδιαίτερη εντύπωση

Το αντιγηραντικό σύμπλοκο που βασίζεται στα άλγη Padina Pavonica της Μεσογείου είναι μια καταπληκτική θεραπεία ανανέωσης αλλά και προστασίας των κυττάρων από τη γήρανση.Το εκχύλισμα από χαβιάρι, σε συνδυασμό με την ουσία AmelioxTM (καινοτομική πατέντα που δεν συναντάμε πουθενά αλλού), βοηθούν στην προστασία του οργανισμού από τη γλυκοζυλίωση, με αποτελέσματα ως και 27% μείωση των ρυτίδων των ματιών και του μετώπου και άμεσα αποτελέσματα πύκνωσης της επιδερμίδας.Τα επιθέματα κολλαγόνου – Βιτ. Ε τα οποία χρησιμοποιούνται είτε ως θεραπεία κατά των μαύρων κύκλων και των οιδημάτων είτε ως μάσκα ομορφιάς για την περιοχή των ματιών όταν τα μάτια μας είναι βαριά και κουρασμένα.

Οι πρωτεΐνες μαργαριταριών, η πασιφλόρα, το γιασεμί, η ορχιδέα, το έλαιο καμέλιας, το λευκό κρίνο, η αλόη είναι μερικά μόνο από τα συστατικά αυτης της πλούσιας και πολυτελούς σειράς καλλυντικών τα οποία συνδυάζονται σε μεγάλες συγκεντρώσεις ώστε να αποδώσουν τα μέγιστα οφέλη στο δέρμα.

Τα καλλυντικά LANGÉ Paris μπορούμε να τα βρούμε σε επιλεγμένα φαρμακεία της Αττικής, σε ηλεκτρονικά φαρμακεία και μέσω του site www.langegreece.com!

Αξίζει να τα δοκιμάσετε και θα μας θυμηθείτε!

The post Το μυστικό της αντιγήρανσης έρχεται από τη Γαλλία με αγάπη! appeared first on Όμορφα Μυστικά από την Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα