Hair Trends – Άνοιξη 2014: Οι πλεξίδες αποκτούν ξανά ρετρό αισθητική

Τα τελευταία χρόνια έχουμε δει τις πλεξίδες να αποκτούν μορφή ψαροκόκαλου, cornrows, να στολίζουν τη μία πλευρά της κόμης και γενικά, συχνά να μετατρέπονται από έκφραση του ρομαντικού στυλ σε τολμηρά hair looks.

Για την Άνοιξη του 2014 οι πιο γνωστοί οίκοι μόδας επένδυσαν για ακόμη μία φορά στα looks με πλεξίδα αλλά της έδωσαν ξανά την πιο ρετρό εκδοχή της.

Ατημέλητη πλεξίδα που θυμίζει κοπέλα της υπαίθρου στην εποχή της Αναγέννησης για τα fashion

shows των Giles και Rachel Zoe.Click to view slideshow.

Οι hair stylists των Nicole Miller, Naeem Khan, και Rebecca Minkoff σήκωσαν τις πλεξίδες ψηλά, τις τύλιξαν σε στεφάνι περιμετρικά του κεφαλιού, θυμίζοντας άλλοτε τη Φρίντα Κάλο και άλλοτε ρομαντική ηρωίδα όπως μια πριγκίπισσα.Click to view slideshow.

Επειδή τα παραπάνω hair looks είναι πιο χαλαρά και δεν στηρίζονται σε αυστηρό styling, η χρήση λακ, τζελ, πηλών …γίνεται με μέτρο, η επιτυχία της εικόνας τους βασίζεται στην υγεία των μαλλιών. Ο σύμμαχος για αυτό το στόχο, είναι το Keratinology by Sunsilk, με τη φροντίδα και την προσιτή πολυτέλεια που χαρίζει καθημερινά στα μαλλιά μας.

Η σειρά Keratinology by Sunsilk ενσωματώνει την πρωτοποριακή τεχνολογία κερατίνης Keratine Micro Technology, και προσφέρει κορυφαία φροντίδα στα μαλλιά καθώς χαρίζει πλήρη αναδόμηση σε 5 μόλις εφαρμογές. Η συλλογή προσφέρεται σε 2 σειρές για ξηρά και ταλαιπωρημένα μαλλιά και για βαμμένα μαλλιά.

Σύστημα Εντατικής Αναδόμησης για Ξηρά & Ταλαιπωρημένα μαλλιά Keratinology by Sunsilk

Η πρώτη σειρά εστιάζει στην αναδόμηση και την τέλεια λείανση των ταλαιπωρημένων μαλλιών ενώ η δεύτερη, θωρακίζει την εξωτερική επιφάνεια της τρίχας και τη θρέφει σε βάθος και παράλληλα «κλειδώνει» το χρώμα και το διατηρεί πλούσιο και ζωντανό για περισσότερο χρονικό διάστημα.

Σύστημα Εντατικής Φροντίδας χρώματος για Βαμμένα μαλλιά Keratinology by Sunsilk

Και οι δυο σειρές περιλαμβάνουν Σαμπουάν, Conditioner άμεσης θρέψης και Μάσκα ενώ στη σειρά για τα ξηρά μαλλιά θα βρείτε και τη Leave-on Κρέμα εντατικής Αναδόμησης Νύχτας που κάνει εντατική αναδόμηση 8 ωρών, χαρίζοντας μαλλιά πιο απαλά και λαμπερά.

Leave-on Κρέμα εντατικής Αναδόμησης Νύχτας (Λ.Τ:6,49 €)

Ρομαντικά hair looks με υγιή και λαμπερά μαλλιά για τη φετινή Άνοιξη.

Keywords
Τυχαία Θέματα