Τρελός χαμός στην Digital Expo 2018 powered by Stoiximan!

H Digital Expo 2018 άνοιξε τις πύλες της το διήμερο 29 – 30 Σεπτεμβρίου, δίνοντας την ευκαιρία στους φανατικούς λάτρεις της τεχνολογίας, του gaming και του cosplay να βιώσουν μία ανεπανάληπτη γιορτή που σίγουρα θα μείνει για πάντα χαραγμένη στη μνήμη όλων μας! Η φετινή Digital Expo κατάφερε να βάλει πολύ ψηλά τον πήχη, καθώς σύμφωνα με τους διοργανωτές 17.000 και πλέον επισκέπτες έδωσαν δυναμικό

παρών, αψηφώντας ακόμη και τις αντίξοες καιρικές συνθήκες (σιγά μην μασήσουν οι gamers από… Μεσογειακούς κυκλώνες).

Η φετινή έκθεση ήταν διπλάσια τόσο σε έκταση, όσο και σε περιεχόμενο σε σύγκριση με το περσινό event, καλύπτοντας και τα 4 διαθέσιμα halls του Εκθεσιακού Κέντρου Περιστερίου. Εκεί πραγματικά μπορούσες να δεις και να κάνεις τα… πάντα και φυσικά το GamesLife.gr δεν θα μπορούσε να λείπει από ένα τόσο μεγάλο event! Το διήμερο της DEXPO 2018, δεκάδες αγαπημένοι YouTubers πραγματοποίησαν εκπληκτικές παρουσιάσεις πάνω στο stage και μάγεψαν τα πλήθη, ενώ οι cosplayers και οι artists όχι μόνο μας ταξίδεψαν σε φανταστικούς κόσμους, αλλά παράλληλα παρουσίασαν στους επισκέπτες τα μοναδικά δημιουργήματα τους. Επίσης, όσοι ένιωθαν πιο «τολμηροί» μπορούσαν να δημιουργήσουν την ομάδα τους και να δοκιμάσουν την τύχη τους στο Escape Room που είχε στηθεί από την Red Bull, ενώ οι parkour free runners έδωσαν ένα μοναδικό show πραγματοποιώντας εκπληκτικά ακροβατικά κόλπα, τα οποία δεν θα μπορούσαν παρά να αφήσουν τους πάντες με το στόμα ανοικτό!

Και οι εκπλήξεις πραγματικά δεν είχαν… σταματημό, καθώς μέσα από τα δεκάδες workshops που έλαβαν χώρα το Σαββατοκύριακο ενημερωθήκαμε για μία σειρά από πρωτότυπα και ενδιαφέροντα θέματα που αφορούσαν τον κόσμο του gaming, της τεχνολογίας και της εκπαίδευσης, ενώ ελληνικά game development studios είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν στο ελληνικό κοινό τα ξεχωριστά projects τους. Φυσικά, Digital Expo σημαίνει… αχαλίνωτο gaming και στα δεκάδες tournaments που έλαβαν χώρα στη διάρκεια του event, οι δυνατοί gamers είχαν την ευκαιρία να διεκδικήσουν μοναδικά έπαθλα. Τέλος, επειδή γνωρίζετε το πόσο λατρεύουμε το retro gaming, από τους χώρους του Εκθεσιακού Κέντρου Περιστερίου δεν έλειπαν και τα δεκάδες retro computers και οι old-school κονσόλες που έδωσαν τη δυνατότητα στους επισκέπτες να πάρουν μία καλή γεύση από το παρελθόν του gaming!

Η αλήθεια είναι ότι περάσαμε φανταστικά στην Digital Expo 2018 και σε περίπτωση που δεν καταφέρατε να παρευρεθείτε, στις φωτογραφίες που ακολουθούν είναι βέβαιο ότι θα σας δώσουν μία καλή γεύση από όλα όσα συνέβησαν! See you next year @DEXPO 2019!

The post Τρελός χαμός στην Digital Expo 2018 powered by Stoiximan! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα