Τρελές πωλήσεις για το Resident Evil 4 Remake

Το Resident Evil 4 Remake κυκλοφόρησε πέρυσι και έχει καταφέρει να σπάσει ένα νέο ρεκόρ στη σειρά, αφού έγινε το παιχνίδι με τις ταχύτερες πωλήσεις μέχρι σήμερα. Η Capcom επιβεβαίωσε ότι έχει πουλήσει 6,48 εκατομμύρια αντίτυπα μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2023, ξεπερνώντας το προηγούμενο ρεκόρ που είχε θέσει το Resident Evil 2 (το remake για PS5, PS4), το οποίο είχε πουλήσει 5,8 εκατομμύρια μονάδες στο ίδιο χρονικό διάστημα.

Τα

προηγούμενα στοιχεία για τις πωλήσεις του Resident Evil 4 έδειξαν ότι είχε πουλήσει 5,4 εκατομμύρια αντίτυπα μέχρι το τέλος του Σεπτεμβρίου 2023, που σημαίνει ότι έχουν πουληθεί 1 εκατομμύριο αντίτυπα στους τρεις μήνες που ακολούθησαν.

Το Remake προσφέρει μια πιο “σύγχρονη” εκδοχή, προσφέροντας μεγαλύτερο βάθος και Immersion στα περιβάλλοντα, τους χαρακτήρες και την ιστορία, διατηρώντας ταυτόχρονα την επική ροή της δράσης και τον σκοτεινό τόνο του αρχικού παιχνιδιού που αγαπήθηκε από τη gaming community.

Οι προηγούμενοι κάτοχοι των ρεκόρ ήταν το Resident Evil Village με 5,7 εκατομμύρια πωλήσεις και το Resident Evil 7: Biohazard με 4,8 εκατομμύρια πωλήσεις. Είναι φανερό ότι η δημοφιλής σειρά τρόμου έχει σημειώσει σημαντική αύξηση στις πωλήσεις της την τελευταία δεκαετία.

The post Τρελές πωλήσεις για το Resident Evil 4 Remake appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα