Οι voice actors του GTA 6: Τι λένε οι φήμες

Οι fans του GTA 6 έχουν εκφράσει την επιθυμία τους να δουν διάφορους celebrities να έχουν κάποιον ρόλο στο επερχόμενο παιχνίδι. Οι φήμες στο διαδίκτυο είναι πολλές, μπορούμε όμως να σταθούμε σε μερικά ονόματα όπως τα εξής:

Joe Rogan: Ο αμερικανός stand-up κωμικός, παραγωγός podcast και παρουσιαστής έχει αναφερθεί ως πιθανός χαρακτήρας στο GTA 6 από τους fans.Stephen A Smith: Ο δημοσιογράφος
και παρουσιαστής έχει εκφράσει το ενδιαφέρον του για το ρόλο του ραδιοφωνικού οικοδεσπότη στο παιχνίδι.Troy Baker: Ο ηθοποιός που δάνεισε τη φωνή του στον Joel στο παιχνίδι The Last of Us έχει αναφερθεί ως πιθανός πρωταγωνιστής ή χαρακτήρας στο GTA 6.T-Pain: Ο αμερικανός rapper είναι ο μόνος που έχει επιβεβαιώσει τη συμμετοχή του στο GTA 6.

Σημειώνεται ότι το όνομα του Troy Baker έχει αναδειχθεί ως πιθανή επιλογή για τον ρόλο του άντρα πρωταγωνιστή της σειράς, αν και δεν έχει προχωρήσει ο ίδιος σε δήλωση επί του θέματος. Ωστόσο, οι Alexandra C Echavarri και Leslie Lluvet αρνήθηκαν τις φήμες που τους συνέδεαν με τον ρόλο της Lucia στο GTA 6.

Αυτοί είναι μερικοί από τους ηθοποιούς που έχουν δανείσει τις φωνές τους σε χαρακτήρες στα προηγούμενα παιχνίδια της σειράς Grand Theft Auto και έχουν αφήσει το στίγμα τους

Danny Trejo: Έδωσε τη φωνή του για τον χαρακτήρα Tony Cipriani στο GTA III.Samuel L. Jackson: Δάνεισε τη φωνή του στον χαρακτήρα Franklin Clinton στο GTA V.Ray Liotta: Υποδύθηκε τον Tommy Vercetti στο GTA: Vice City.Charlie Murphy: Δάνεισε τη φωνή του στον χαρακτήρα Victor Vance στο GTA: Vice City Stories.Michael Madsen: Ενσάρκωσε τον χαρακτήρα Johnny Klebitz στο GTA IV και στον χαρακτήρα Johnny Sins στο GTA V.Samuel Witwer: Έδωσε τη φωνή του στον χαρακτήρα Damon West στο GTA: San Andreas και υποδύθηκε τον William “Billy” Grey στο GTA IV: The Lost and Damned.

Αυτοί οι ηθοποιοί έχουν αφήσει το στίγμα τους στη σειρά Grand Theft Auto με τις ερμηνείες τους σε διάφορους χαρακτήρες.

The post Οι voice actors του GTA 6: Τι λένε οι φήμες appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα