Το ακυρωθέν Star Wars game με ήρωα τον Darth Maul (art & video)

Πριν από 6 χρόνια, η Lucas Arts σε συνεργασία με τη Redfly Studios είχε ξεκινήσει την ανάπτυξη ενός παιχνιδιού Star Wars για Xbox360, PS3 και WiiU. Αυτό είχε ως κεντρικό πρωταγωνιστή τον αγαπημένο μας κακό, Darth Maul. Ο σκοπός ήταν να τον ακολουθήσουμε από τα παιδικά του χρόνια για να μάθουμε τα γεγονότα που οδήγησαν στη στρατολόγηση του από τους Sith και φυσικά στην εντυπωσιακή παραμόρφωση του. Μάλιστα ο ιδρυτής

της Redfly είχε δηλώσει ότι η υπόθεση ήταν δομημένη έτσι ώστε ο παίκτης να κάνει τα ίδια λάθη με τον Darth Maul και να διαπιστώσει ότι ήταν αναπόφευκτη η συμμαχία του με τους Sith. Δυστυχώς (πολύ δυστυχώς όμως) το εν λόγω project ακυρώθηκε στην πορεία.

Τώρα, ένας από τους προγραμματιστές, ο Thomas Szakolczay, ανέβασε στο ArtStation ένα πλήθος από artwork σχετικό με το παιχνίδι, που δείχνει τους υπόλοιπους -εξ ίσου επιβλητικούς- χαρακτήρες, αλλά και τον Coruscant, τον γνωστό πλανήτη που καλύπτει την επιφάνεια του μία αχανής μεγαλούπολη, αποτελώντας την πρωτεύουσα της Republic. Το καλύτερο φυσικά είναι ένα βίντεο που δείχνει το gameplay του παιχνιδιού. Αν και το συγκεκριμένο μπορείτε να το απολαύσετε μόνο στο Youtube, θυμίζουμε ότι στο Force Unleashed μπορείτε να ντύσετε με διάφορα skins τον χαρακτήρα σας, συμπεριλαμβανομένου και του Darth Maul, οπότε… σας παραπέμπουμε εκεί για περισσότερο Maul hype!

The post Το ακυρωθέν Star Wars game με ήρωα τον Darth Maul (art & video) appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα