Το South Park: The Stick of Truth επανακυκλοφορεί σε physical μορφή για PS4 & Xbox One!

Εάν λατρεύετε το αγνό καφριλίκι και το αρρωστημένο χιούμορ που χαρίζει απλόχερα το South Park, τότε σας έχουμε… σπουδαία νέα, καθώς όπως έγινε γνωστό από την Ubisoft, το Stick of Truth θα επανακυκλοφορήσει σε physical copy σε PS4 και Xbox One

μέσα στον επόμενο μήνα. Συγκεκριμένα, στις 13 Φεβρουαρίου (και με τιμή στα 29.99$), οι fans θα έχουν την ευκαιρία να λιώσουν με τον «πρόγονο» του Fractured But Whole (όσοι το είχαν κάνει pre-ordering μπορούσαν να αποκτήσουν το Stick of Truth σε digital μορφή). To πρώτο South Park game έκανε την εμφάνιση του τον Μάρτιο του 2014 για PC, PS3 και Xbox 360 και κάλλιστα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως μία παρωδία όλων των fantasy-based κόσμων, εμπλέκοντας humans, elves, μάγους, αλλά και όλους τους αγαπημένους χαρακτήρες του South Park. Εάν ανήκετε λοιπόν στους fans του Cartman και της παρέας του και δεν είχατε την ευκαιρία να γνωρίσετε τον γεμάτο φαντασία κόσμο τους, τότε τώρα είναι η πιο κατάλληλη στιγμή!

The post Το South Park: The Stick of Truth επανακυκλοφορεί σε physical μορφή για PS4 & Xbox One! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα