Η Ubisoft απέκτησε το δικό της ψηφιακό βοηθό που λέγεται Sam

Siri, Alexa, Bixby… Οι ψηφιακοί βοηθοί έχουν πάρει τα πάνω τους τα τελευταία χρόνια, όμως δυστυχώς η μόνη σχέση τους με το gaming ήταν η καταγωγή της Cortana. Μέχρι τώρα δηλαδή, γιατί αυτό μόλις άλλαξε. Η Ubisoft ανακοίνωσε ένα δικό της ψηφιακό βοηθό, με το όνομα Sam. Ο κύριος της παρέας λοιπόν, περιλαμβάνεται στην αναβαθμισμένη έκδοση της mobile εφαρμογής Ubisoft

Club. Προς το παρόν όμως λειτουργεί σε δοκιμαστική φάση και είναι διαθέσιμος μόνο στον Καναδά. Σε κάθε περίπτωση, προσφέρει αλληλεπίδραση μέσω φωνητικών εντολών αλλά και μέσω γραπτής αναζήτησης.

Όταν διατεθεί ως τελική υπηρεσία, θα μπορείτε να τον ρωτάτε για ημερομηνίες κυκλοφορίας, υποθέσεις παιχνιδιών, ανάλυση των στατιστικών gameplay σας, προτάσεις για challenges, ακόμα και για tips μέσω Youtube! Στο μέλλον η Ubisoft σχεδιάζει ένα χαρακτηριστικό με το οποίο ο Sam θα αναλύει τον τρόπο που παίζετε κάθε τίτλο, και θα σας προτείνει σε ποια skills να δίνετε βαρύτητα κατά το level-up. Θα υπάρχουν όμως και easter eggs. Όταν ρωτάτε π.χ. «ποιος είναι ο ορισμός της παράνοιας» θα εμφανίζεται η αντίστοιχη -γνωστή πλέον- σκηνή από το Far Cry 3. Εννοείται πως θα σας ενημερώνουμε σχετικά με τις εξελίξεις του κ. Sam!

The post Η Ubisoft απέκτησε το δικό της ψηφιακό βοηθό που λέγεται Sam appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα