Το Resident Evil: The Final Chapter ξεπέρασε το Rogue One σε εισπράξεις στην Κίνα

Η τελευταία (απ’ όσο ξέρουμε) ταινία Resident Evil δεν έχει καλά – καλά δύο μήνες που έχει κυκλοφορήσει και προφανώς ο κόσμος το χάρηκε. Μάλιστα, οι fans του κινηματογράφου, το χάρηκαν τόσο πολύ που η ταινία έκανε εισπράξεις στο box office της τάξεως των 31.000.000€ στην πρεμιέρα της στην Κίνα, ενώ στις 2 μέρες οι εισπράξεις έφτασαν τα 66.000.000€. Για μια μικρή σύγκριση, το Rogue One:

A Star Wars Story είχε συνολικές εισπράξεις 29.000.000€ στη χώρα, ενώ το Assassin’s Creed μόλις 6.000.000€!

Οι Κινέζοι, αν μη τι άλλο, αγάπησαν την ταινία περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη χώρα, αν και στην Ελλάδα μας η ταινία τα πήγε επίσης πολύ καλά. Γενικότερα, οι ταινίες του Resident Evil έχουν κάνει μέχρι σήμερα εισπράξεις άνω του 1.000.000.000€, κάνοντάς τες ίσως τις πιο επιτυχημένες ταινίες που έχουν βασιστεί ποτέ σε κάποιο video game franchise! Περισσότερα για τις ταινίες μπορείς να μάθεις στο αφιέρωμα μας που πραγματοποιήσαμε σε αυτές, ενώ αν έχεις ελεύθερο χρόνο σίγουρα αξίζει να παρακολουθήσεις το Resident Evil: The Final Chapter ακόμα και αυτή τη στιγμή, καθώς, όπως όλοι ξέρουμε, δεν υπάρχει ώρα της μέρας που να μη γίνεται λίγο καλύτερη σφάζοντας… ζόμπι!

Παρακάτω μπορείς να δεις και τα trailer του The Final Chapter και το μόνο βέβαιο είναι ότι εάν δεν έχεις δει τη νέα ταινία, τα trailer που ακολουθούν θα σε ψήσουν και με το παραπάνω…

The post Το Resident Evil: The Final Chapter ξεπέρασε το Rogue One σε εισπράξεις στην Κίνα appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα