Το Red Bull Player One επιστέφει και αναζητάει τον κορυφαίο LoL gamer που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα!

Το Red Bull Player One επιστρέφει στην Ελλάδα για δεύτερη χρονιά, δίνοντας την ευκαιρία σε χιλιάδες παίχτες από όλη τη χώρα να δώσουν 1v1 μάχες στο League of Legends (LoL). Ο νικητής του Εθνικού Τελικού θα κερδίσει μια εβδομάδα προετοιμασίας σαν pro player – με coach

τον Sparks της ομάδας WLG -, καθώς και ένα ταξίδι το Δεκέμβριο στη Βραζιλία για να συμμετάσχει στον Παγκόσμιο Τελικό. Το ταξίδι του φετινού τουρνουά, τα monitors του οποίου παρέχει αποκλειστικά η AOC Gaming (Official Partner), ξεκίνησε από το League of Legends European Championship: Summer split Play Offs, στις 7–8/9/2019 στο Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών «Νίκος Γκάλης», όπου οι παίκτες είχαν την ευκαιρία να παίξουν και να πάρουν pro tips από την Team Vitality, στο ειδικά διαμορφωμένο training booth.

Αμέσως μετά, ακολουθούν οι προκριματικοί που θα διαμορφώσουν τη 16άδα του Ελληνικού Τελικού, στους οποίους οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή από τις 04/09/2019:

14/9/2019, οff–line qualifier: σε όλα τα καταστήματα των Battlenet με δωρεάν συμμετοχή, απ’ όπου θα αναδειχθούν 6 φιναλίστ22/9/2019, οn–line qualifier: μέσω της πλατφόρμας Toornament, απ’ όπου θα αναδειχθούν 6 φιναλίστ28/9/2019, οff–line qualifier: στα πλαίσια της Digital Expo 2019, απ’ όπου θα αναδειχθούν 4 φιναλίστ

Οι 16 φιναλίστ του LoL, θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό στον Ελληνικό Τελικό του Red Bull Player One, που θα πραγματοποιηθεί στις 29/9/2019 στη Digital Expo 2019.

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής:

http://redbull.com/playeronegr

The post Το Red Bull Player One επιστέφει και αναζητάει τον κορυφαίο LoL gamer που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα