Save the date (και stay tuned)! Το Iron Harvest κυκλοφορεί την 1 Σεπτεμβρίου του 2020!

Η KING Art Games και η Deep Silver αποκάλυψαν την ημερομηνία κυκλοφορίας και ένα νέο trailer για το πολυαναμενόμενο, κλασσικό RTS παιχνίδι Iron Harvest, στη διάρκεια της τελετής έναρξης της φετινής Gamescom 2019 στην Κολωνία. Το παιχνίδι, το οποίο βασίζεται

στο απίθανό diesel-punk σύμπαν του Πολωνού καλλιτέχνη Jakub Rozalski, θα κυκλοφορήσει την 1 Σεπτεμβρίου 2020 στο PlayStation 4, στο Xbox One και στα PCs.

Τι είναι το Iron Harvest

Την αυγή του 20ού αιώνα, λίγο μετά το τέλος του Μεγάλου Πολέμου, ο κόσμος είναι γεμάτος μυστικά και μυστήρια, ευκαιρίες και προκλήσεις. Η παράδοση συγκρούεται με την επιστημονική και την τεχνολογική πρόοδο, ενώ η Ευρώπη ακόμα ανακάμπτει από τις βάναυσες μάχες του Παγκόσμιου Πολέμου. Το Iron Harvest είναι ένα real-time strategy παιχνίδι που διαδραματίζεται σε μια εναλλακτική δεκαετία του 1920, λίγο μετά το τέλος του Μεγάλου Πολέμου. Για να δημιουργήσει μια τέλεια RTS εμπειρία η ομάδα συνεργάστηκε με τους λάτρεις των RTS παιχνιδιών από την πρώτη στιγμή του άκρως επιτυχημένου campaign χρηματοδότησης στο Kickstarter.

The post Save the date (και stay tuned)! Το Iron Harvest κυκλοφορεί την 1 Σεπτεμβρίου του 2020! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα