Το NO-NAME fighting game για το οποίο μιλάνε όλοι… Φάρσα ή έξυπνο marketing;

Αν σου έλεγα ότι αυτή τη στιγμή υπάρχουν άτομα που έχουν δοκιμάσει ένα fighting game, το οποίο όμως δεν έχει τίτλο αλλά έχει προκληθεί τεράστιος ντόρος γύρω από αυτό, τι θα μου έλεγες; O λόγος για το The Mysterious Fighting Game όπως το αποκαλούν οι δημιουργοί τού χαϊδευτικά, το οποίο θα αποκτήσει τίτλο… κάποια στιγμή στο μέλλον. Το γνωστό Ιαπωνικό studio

arika, με κεφάλι τον επίσης γνωστό Akira Nishitani (που στο παρελθόν έχει συμμετέχει στη δημιουργία πολλών fighting games που αγαπάμε) παρουσίασε αυτό το μυστηριώδες παιχνίδι στο φετινό Evo και οι gamers που το είδαν πραγματικά ξετρελάθηκαν.

Η πρώτη ανακοίνωση ότι το παιχνίδι αναπτύσσεται βγήκε την 1η Απριλίου (και, σύμφωνα με το trailer, θα κυκλοφορήσει και την 1η Απριλίου), οπότε δε βάζουμε και το χέρι μας στη φωτιά ότι δεν πρόκειται για μία καλοστημένη φάρσα. Ωστόσο, το demo του εν λόγω project κυκλοφόρησε, οι επισκέπτες του Evo το δοκίμασαν και σχεδόν όλοι ξετρελάθηκαν. Κάποιοι αποκαλούν το συγκεκριμένο fighting game: Fighting EX Layer (ως reference στην εμπειρία του Nishitani στα Street Fighter EX και Fighting Layer). Ο δημιουργός ανέφερε ότι το παιχνίδι θα περιέχει πολλές ιδέες που είχε μέσα στα χρόνια, ενώ θα δώσει βάση στη μορφοποίηση του κάθε χαρακτήρα ξεχωριστά. Όσον αφορά το τι είδαμε μέχρι τώρα, στο Evo υπήρχαν προπαρασκευασμένα deck από Gougi symbols (σύμβολα που υποδηλώνουν ιδιότητες όπως αυξημένη ταχύτητα) για τους παίκτες, αλλά στο παιχνίδι θα είναι ο καθένας ελεύθερος να δημιουργήσει κάτι δικό του! Στο trailer που μπορείς να δεις παρακάτω βλέπουμε μερικούς από τους χαρακτήρες, όπου οι Skullomania και Darun Mister του Street Fighter EX συναντούν τους ήρωες Kairi, Shirase και Garuda της arika. Κατά τα άλλα, δε γνωρίζουμε πολλά, εκτός του ότι το παιχνίδι αναπτύσσεται για PlayStation 4. Μένει, τώρα, να δούμε αν και πότε θα κυκλοφορήσει (σε περίπτωση που τα τζαπανάκια δε μας κάνουν πλάκα)!

The post Το NO-NAME fighting game για το οποίο μιλάνε όλοι… Φάρσα ή έξυπνο marketing; appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα