Το Ghost Recon: Wildlands είχε τις υψηλότερες πωλήσεις του Μαρτίου στο Ηνωμένο Βασίλειο!

Όπως ίσως έχεις καταλάβει στο αφιέρωμα μας, αλλά και πρόσφατο review του, εδώ στο Gameslife μας αρέσει το Ghost Recon: Wildlands. Απ’ ό,τι φαίνεται το παιχνίδι αρέσει πολύ και στο Ηνωμένο Βασίλειο, καθώς αποτελεί το game με τις top πωλήσεις για το Μάρτιο που μας πέρασε. Για να φτάσει στην κορυφή κατάφερε να ξεπεράσει το Horizon: Zero Dawn (που βρίσκεται στη 2η θέση) αλλά και το The Legend

of Zelda: Breath of the Wild (3η θέση). Το top 5 της χώρας κλείνει με το Mass Effect Andromeda στην 4η θέση και το Lego Worlds στην 5η.

Κάτι πολύ ενδιαφέρον είναι ότι όλα τα παιχνίδια στο top 5 είναι καινούριες κυκλοφορίες, ενώ παιχνίδια τα οποία κυκλοφόρησαν πιο παλιά “έπεσαν” στο top 10 και το top 20. Σε αυτή τη λίστα των πιο δημοφιλών 20 παιχνιδιών αυτού του μήνα βρίσκονται παιχνίδια όπως το Grand Theft Auto V, το FIFA 17, το For Honor, το Forza Horizon 3, το Resident Evil 7: Biohazard, το NieR: Automata και το Overwatch. Το Ghost Recon: Wildlands κυκλοφόρησε στις 7 Μαρτίου και είναι διαθέσιμο για PC, PlayStation 4 και Xbox One. Αντίστοιχα, το Horizon: Zero Dawn κυκλοφόρησε την 1 Μαρτίου και είναι PlayStation 4 exclusive, το The Legend of Zelda: Breath of the Wild κυκλοφόρησε στις 3 Μαρτίου για Nintendo Switch και Wii U, το Mass Effect Andromeda κυκλοφορεί από τις 23/3 για PC, PlayStation 4 και Xbox One, ενώ το Lego Worlds κυκλοφόρησε στις 7/3 για PC, PlayStation 4 και Xbox One και πρόκειται να κυκλοφορήσει και για Nintendo Switch! Όχι κι άσχημα για το tactical-shooter της Ubisoft!

The post Το Ghost Recon: Wildlands είχε τις υψηλότερες πωλήσεις του Μαρτίου στο Ηνωμένο Βασίλειο! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα