Το Diablo III σπάει το φράγμα των 20 εκατομμυρίων σε πωλήσεις!

Όλοι γνωρίζουμε ότι οι τίτλοι της Blizzard έχουν υπογράψει συμβόλαιο με την επιτυχία, πετυχαίνοντας ρεκόρ κερδών και αστρονομικές πωλήσεις, που άλλες εταιρείες δεν μπορούν να τις φτάσουν ούτε στα πιο τρελά τους όνειρα! Αυτό επιβεβαιώνεται για μία ακόμη φορά και από τα επίσημα στοιχεία της Activision, καθώς το Diablo III περίπου δύο χρόνια μετά την κυκλοφορία

του, έχει καταφέρει να πουλήσει περισσότερα από 20 εκατομμύρια αντίτυπα σε όλα τα formats!

To Diablo III από τις πρώτες μέρες που έκανε την εμφάνιση του, έδειξε ότι θα είναι μία πραγματικά τεράστια εμπορική επιτυχία, καθώς μόλις στην πρώτη ημέρα της κυκλοφορίας του κατόρθωσε να πουλήσει περισσότερα από 3.5 εκατομμύρια copies. Αν και το πετυχημένο action RPG δέχθηκε αρκετές επικρίσεις σχετικά με ορισμένα στοιχεία του gameplay του, τα οποία δεν άρεσαν τόσο στους πιο hardcore παίκτες του είδους, ουδείς μπορεί να αμφισβητήσει τα υψηλά production values και το εξαιρετικό artistic design. Μάλιστα, η διαρκής υποστήριξη της Blizzard που με την παροχή content updates και balancing fixes, σε συνδυασμό με το πρόσφατο expansion, ονόματι Reaper of Souls, έχουν βοηθήσει ώστε τo Diablo III να αποτελεί ένα πολύ πιο πλούσιο και ισορροπημένο παιχνίδι δύο χρόνια μετά την κυκλοφορία του. Στο παραπάνω εξωπραγματικό νούμερο έχουν υπολογιστεί οι πωλήσεις σε όλες τις πλατφόρμες που κυκλοφόρησε ο τίτλος της Blizzard (PC, PS3 και Xbox 360), αλλά και οι πωλήσεις που πραγματοποίησε μέχρι τις 30 Ιουνίου το Reaper of Souls.

Οι υπεύθυνοι της Activision θεωρούν ότι η Diablo III: Ultimate Edition που θα κυκλοφορήσει για PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 3 και Xbox 360 στις 19 Αυγούστου και θα περιλαμβάνει το Diablo III μαζί με το Reaper of Souls, θα αυξήσει ακόμη περισσότερο το παραπάνω νούμερο.

The post Το Diablo III σπάει το φράγμα των 20 εκατομμυρίων σε πωλήσεις! appeared first on gameslife.

Keywords
Τυχαία Θέματα