Τι παίζει με το Xbox One στην Ελλάδα;

Η Microsoft καλά τα ανακοίνωσε πριν μερικές ώρες στο μακρινό Λος Άντζελες. Τι γίνεται όμως με τη νέα της κονσόλα εδώ, στο Ελλάντα; Τι πρόκειται να ισχύσει για την ελληνική αγορά και το Xbox One και τι θα πρέπει να περιμένουν οι Έλληνες καταναλωτές;

Όπως θα φαντάζεσαι, είναι κομματάκι δύσκολο στις 3 τα ξημερώματα να βρούμε κάποιον εκπρόσωπο της Microsoft

Ελλάς (κι αν βρούμε δεν θα ‘ναι και πολύ χαρούμενος που θα μας ακούσει), οπότε προσπαθήσαμε να βγάλουμε άκρη από τα συμφραζόμενα.

Κατ’ αρχάς, το Xbox One εκτός συγκλονιστικού απροόπτου δεν θα κυκλοφορήσει φέτος στη χώρα μας αφού αυτή δεν συγκαταλέγεται στις 21 αγορές στις οποίες θα διατεθεί τον Νοέμβριο. Δεδομένου ότι το δελτίο Τύπου που λάβαμε από τη Microsoft Ελλάς δεν προσέθετε κάτι ακόμα επί του θέματος, λογικά αναμένουμε το λανσάρισμα της κονσόλας εντός του 2014.

Από εκεί και πέρα με τα 499€ που θα χρειαστεί να βγάλεις από την τσέπη σου προκειμένου να κάνεις δικό σου το Xbox One, παίρνεις την κονσόλα με 500 GB σκληρό δίσκο, Blu-ray και Wi-Fi, το νέο Kinect, ένα χειριστήριο Xbox One Wireless Controller και 14 ημέρες συνδρομής στο Xbox LIVE Gold.

Πέραν αυτών, οι υπάρχοντες και οι νέοι συνδρομητές του τελευταίου, από την 1η Ιουλίου ως και την κυκλοφορία του Xbox One (λογικά τον Νοέμβριο), θα λαμβάνουν δύο νέα παιχνίδια μηνιαίως εντελώς δωρεάν. Ξεκινάμε με τα Halo 3 και Assassin’s Creed II ενώ ένεκα της Ε3, τσαμπέ ολέ προσφέρεται και το Fable III.

Keywords
Τυχαία Θέματα