Τα παιχνίδια της Tecmo Koei που κυκλοφορούν Ευρώπη στις αρχές του 2014

Η Tecmo Koei, η εταιρία με τα Dead or Alive, Dynasty Warriors, Ninja Gaiden και άλλα πολλά, ανακοίνωσε τα παιχνίδια της που θα κυκλοφορήσουν στην Ευρώπη στις αρχές του 2014.

Έτσι λοιπόν, μετά την τεράστια επιτυχία του στην Ιαπωνία, το Toukiden: the Age of Demons έρχεται και στα PS Vita

της Ευρώπης. Πρόκειται για ένα παιχνίδι όπου έχεις τον χαρακτήρα σου, χρησιμοποιείς όπλα και πανοπλίες, φορμάροντας γκρουπάκια για να εξοντώσεις δαίμονες, οι οποίοι έχουν εισβάλει στον κόσμο σου.

Το PS3 έχει και αυτό την τιμητική του με το Atelier Escha & Logy: Alchemists of the Dusk Sky, στο οποίο διαλέγεις να ακολουθήσεις την ιστορία της Escha ή του Logy. Η ιστορία της Escha είναι ένα ελαφρύ παραμυθάκι, ενώ του Logy ακολουθεί ένα περισσότερο σκοτεινό μονοπάτι, με διαφορετικό gameplay από της Escha.

Τέλος, το Deception IV: Blood Ties έρχεται και σε PS3 αλλά και στο PS Vita, και αποτελεί κομμάτι της κλασικής σειράς Devil’s Deception (φαντάζεσαι πως έχει να κάνει με δαίμονες, έτσι; :P). Πρόκειται λοιπόν για ένα action παιχνίδι με πολλά στοιχεία στρατηγικής, όπου οι παίκτες προσπαθούν να οδηγήσουν τους εχθρούς σε παγίδες για να τους εξοντώσουν.

Περισσότερες πληροφορίες για το κάθε παιχνίδι θα βρεις στις σελίδες Facebook του καθενός: Toukiden: the Age of Demons, Atelier Escha & Logy: Alchemists of the Dusk Sky, Deception IV: Blood Ties.

Keywords
Τυχαία Θέματα