Στροφή 180 μοιρών για την 2Κ, με το WWE 2K Battlegrounds!

Πολλοί ήταν εκείνοι που χαρακτήρισαν το WWE 2K20 ως ένα από τα μεγαλύτερα φιάσκο όλων των εποχών, καθώς όταν κυκλοφόρησε δέχθηκε πυρά από gamers και κριτικούς. Το παιχνίδι ήταν broken από άκρη σε άκρη, κάτι που και η ίδια η 2K Sports, το παραδέχθηκε. Και μπορεί κάπως τα πράγματα να έστρωσαν με τα patches και τα updates που κυκλοφόρησαν στην πορεία, ωστόσο η 2K δεν φαίνεται διατεθειμένη να το ρισκάρει για αυτό και δεν πρόκειται να υπάρξει ένα WWE

2K21. Παρόλα αυτά, δεν σκοπεύει να αφήσει έτσι τους φίλους του wrestling, για αυτό και ανακοίνωσε το WWE 2K Battlegrounds!

Το WWE 2K Battlegrounds θα μπορούσε κάλλιστα να χαρακτηριστεί ως μια arcade προσέγγιση στον κόσμο του WWE και σαφώς δεν έχει καμία σχέση με τον simulation χαρακτήρα των WWE 2K. Όπως θα διαπιστώσετε και στο trailer που ακολουθεί ο ρεαλισμός έχει παραχωρήσει τη θέση του σε πιο over-the-top σκηνικά που έχουν κάτι από NBA JAM και αναμφίβολα το Battlegrounds φιλοδοξεί να προσφέρει μια άκρως διασκεδαστική και brainless εμπειρία παιχνιδιού στους fans του είδους. Στο τιμόνι του development βρίσκεται η Visual Concepts και σίγουρα το πρώτο δείγμα φαίνεται αρκετά διασκεδαστικό!

The post Στροφή 180 μοιρών για την 2Κ, με το WWE 2K Battlegrounds! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα