Another World και Flashback δύο αγαπημένα retro cult classics επέστρεψαν!

Δύο cult, κλασσικοί τίτλοι της δεκαετίας του ’90 επέστρεψαν κοντά μας. Το Flashback και το Another World, που κατασκευάστηκαν από τον Paul Cuisset και τον Eric Chahi αντίστοιχα, ενώθηκαν σε μια συλλογή που ήδη κυκλοφορεί σε όλη την Ευρώπη.

Η συγκεκριμένη έκδοση περιλαμβάνει τα εξής:  

Το ψηφιακό soundtrack και των δύο παιχνιδιών2 artworks από κάθε παιχνίδιΕξώφυλλο διπλής όψης

 Τι είναι το Another World

Το

Another World, γνωστό και ως «Out of this World» στις ΗΠΑ και ως «Outer World» στην Ιαπωνία, απέκτησε χαρακτήρα cult παιχνιδιού μεταξύ των κριτικών και των gamers για το πρωτοποριακό gameplay του και την avantgarde σκηνοθεσία του.

Το Another World αφηγείται τις περιπέτειες του Lester Knight Chaykin, ενός νεαρού επιστήμονα που ταξιδεύει στον χώρο και στον χρόνο όταν ένα πυρηνικό πείραμα προκαλεί αναπάντεχα αποτελέσματα. Φτάνει σε έναν άλλο πλανήτη, όπου πρέπει να παλέψει για την επιβίωση του, περικυκλωμένος από εχθρικά πλάσματα. Θα γίνει φίλος με έναν εξωγήινο και μόνο με την από κοινού συνεργασία τους θα μπορέσουν να ανακτήσουν την ελευθερία τους. Θα πρέπει να σκέφτεστε λογικά και να χρησιμοποιήσετε τις δεξιότητες σας για να ξεπεράσετε τα εμπόδια της περιπέτειας.

 Περιεχόμενα της 20th Anniversary Edition: 

HD γραφικά, πιστά στα αρχικά σχέδια3 επίπεδα δυσκολίας: Normal, Difficult (το επίπεδο δυσκολίας του αρχικού παιχνιδιού) και HardcoreΜια πιο έντονη εμπειρία: επιλέξτε ανάμεσα στο remastered soundtrack και τα εφέ, τους ήχους του αρχικού τίτλου και το soundtrack του original CD

Τι είναι το Flashback

Ένα από τα σημαντικότερα action / adventure games της ιστορίας, που συχνά κατατάσσεται στα 100 καλύτερα παιχνίδια όλων των εποχών! Βρισκόμαστε στο 2142. Αφού αρπάζει ένα διαστημόπλοιο, ο νεαρός επιστήμονας Conrad B. Hart ξυπνά με αμνησία στον Τιτάνα, τον αποικισμένο δορυφόρο του Δία. Οι απαγωγείς του τον κυνηγούν από κοντά κι εκείνος πρέπει να βρει ένα τρόπο να επιστρέψει στη Γη, προασπίζοντας τον εαυτό του από διάφορους κινδύνους και από τους εξωγήινους που θέλουν να καταστρέψουν τον πλανήτη.

Νέο περιεχόμενο και βασικά χαρακτηριστικά:  

Για πρώτη φορά, παίξτε την Director’s Cut version (με 2 αποκλειστικά cut–scenes)Λευκό ή ροζ; Επιλέξτε ανάμεσα στα δύο ιστορικά χρώματα της μπλούζας του ConradΠαίξτε ξανά οποιοδήποτε επίπεδο της περιπέτειας έχετε ήδη ολοκληρώσειΔείτε ξανά τα cut–scenes που έχετε παρακολουθήσει ήδη στη διάρκεια της περιπέτειαςJukebox: απολαύστε τη μουσική του παιχνιδιού κατά βούλησηΦίλτρο γραφικών και Post–FXRemastered μουσική και ηχητικά εφέΜια ολοκαίνουρια λειτουργία που ονομάζεται «Rewind», η οποία διαρκεί για διαφορετικές διάρκειες χρόνου, ανάλογα με το επίπεδο δυσκολίαςTutorials

Πατήστε το Play στο video που ακολουθεί και ταξιδέψτε στην χρυσή εποχή του gaming…

The post Another World και Flashback δύο αγαπημένα retro cult classics επέστρεψαν! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα