Στον αέρα τα πρώτα unboxing videos του Xbox Series X και Series S!

Πριν από μερικές μέρες όλα τα μεγάλα αμερικανικά gaming media είχαν την ευκαιρία να ανεβάσουν τα πρώτα unboxing videos του Sony PlayStation 5 και τώρα έφτασε η στιγμή και για το Xbox Series X, καθώς πολλά Media του εξωτερικού πήραν τη νέα

κονσόλα της Microsoft. Ακολουθώντας τη προσέγγιση της Sony, έτσι και εδώ υπάρχει embargo στο τί μπορούν να δείξουν οι δημοσιογράφοι από τον Ειδικό Τύπο και οι πιο δημοφιλείς YouTubers, για αυτό και τα πρώτα αυτά unboxings, απλώς παρουσιάζουν το hardware.

Και εντάξει παρόλο που δεν μπορούμε να καταλάβουμε καλά (άλλωστε η δύναμη των νέων Xbox είναι στα services που προσφέρει) από αυτά τα πρώιμα unboxings τι μας επιφυλάσσει η νέα κονσόλα, ωστόσο υπάρχει πάντοτε μια ξεχωριστή μαγεία όταν ανοίγει κάποιος το κουτί για να δει την κονσόλα που περίμενε εδώ και τόσο καιρό. Φυσικά, όπως θα διαπιστώσετε και από τα video που ακολουθούν, η κονσόλα αν και φαίνεται να διαθέτει αρκετό βάρος, παρόλα αυτά ξεχωρίζει για τις πιο compact διαστάσεις της, σε σύγκριση με το PlayStation 5. Ας μην σας καθυστερούμε άλλο, δείτε τα unboxings που ακολουθούν έτσι ώστε να σχηματίσετε μια πιο ολοκληρωμένη άποψη.

The post Στον αέρα τα πρώτα unboxing videos του Xbox Series X και Series S! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα