Στο νέο trailer του Dragon Ball FighterZ, οι Goku και Vegeta δίνουν ατελείωτο πόνο!

Το διαισθανόμαστε ότι το Dragon Ball FighterZ θα είναι ένα από τα μεγάλα hits για το 2018, καθώς εάν κρίνουμε από τα trailers του παιχνιδιού, δεν αποκλείεται να έχουμε να κάνουμε με το game που τόσα χρόνια περίμεναν οι fans του Dragon Ball. Δεν σας κρύβουμε ότι όσο πιο πολύ νέο gameplay footage βλέπουμε τόσο πιο πολύ πωρωνόμαστε, με το hype μας για αυτό να έχει φτάσει εύκολα στο ταβάνι. Στο τελευταίο gameplay trailer, το αιώνιο δίδυμο του

Dragon Ball, Vegeta και Goku συγκρούονται μέχρι τελικής πτώσεως σε μία μάχη δίχως αύριο. Μάλιστα, οι δύο ήρωες αποκτούν την Super Saiyan blue form που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο πιο πρόσφατο anime: Dragon Ball Super και αφού πρώτα σαπίσουν τους Krillin, 18 και Piccolo στη συνέχεια στρέφεται ενάντια ο ένας στον άλλο σε μία σύγκρουση μέχρις εσχάτων. Αν και σε αυτή τη φάση είναι άγνωστο εάν θα μεταφερθούν και άλλα στοιχεία από το Dragon Ball Super στο FighterZ, καθώς το focus θα είναι ο κόσμος του DBZ, παρόλα αυτά ακόμη και έτσι το παιχνίδι δείχνει να τα «σπάει» και οι fans αναμένεται να κάνουν πάρτι όταν θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2018 για PC, PS4 και Xbox One. Πατήστε το play στο video που ακολουθεί και απολαύστε ατελείωτο ξυλίκι!

The post Στο νέο trailer του Dragon Ball FighterZ, οι Goku και Vegeta δίνουν ατελείωτο πόνο! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα