Στο φως το roster των μαχητών του Marvel vs Capcom: Infinite (και δεν έχει X-Men)!

Το Marvel vs Capcom: Infinite ανήκει σίγουρα στα top games της φετινής χρονιάς, καθώς οι φίλοι των fighting games είναι βέβαιο ότι θα το «τιμήσουν» και με το παραπάνω.

Όπως παραδοσιακά συμβαίνει στους τίτλους που αποτελούν «mash-ups» (εδώ ενώνονται οι κόσμοι της Marvel και της Capcom), οι gamers εννοείται ότι περιμένουν με αγωνία να μάθουν τους ήρωες που θα πρωταγωνιστήσουν.

Μία πρώτη γεύση από το Marvel vs. Capcom: Infinite πήραμε πριν από μερικούς μήνες, με το πρώτο trailer του παιχνιδιού, το οποίο εμφάνιζε ορισμένους από τους ήρωες του παιχνιδιού, όπου μεταξύ αυτών ήταν οι Iron Man, Ryu, Mega Man, Captain Marvel κ.ά. Τώρα (ύστερα από διαρροή που προέρχεται από έγκριτη πηγή) είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε και τους 28 ήρωες που θα «λιώσουν» στο ξύλο στο Infinite. Ειδικότερα οι μαχητές του νέου Marvel vs Capcom game θα είναι οι… Αrthur, Chris Redfield, Chun-Li, Dante, Firebrand, Jedah, Monster Hunter, Morrigan, Nemesis, Ryu, Spencer, Strider Hiryu, Mega Man X, Ant Man, Captain America, Captan Marvel, Doctor Strange, Gamora, Hawkeye, Hulk, Iron Man, Nova, Rocket / Groot, Spider-Man, Thanos, Thor και Ultron, ενώ τέλος θα υπάρχει και ένας ακόμη «μυστηριώδης χαρακτήρας» για τον οποίο δεν γνωρίζουμε όμως το παραμικρό . Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε από το παραπάνω roster λάμπουν δια της απουσίας τους οι X-Men (που υπήρχαν στα παλαιότερα games του franchise), καθώς από ότι φαίνεται η Marvel ήθελε να δώσει περισσότερη ώθηση στο «κινηματογραφικό» σύμπαν της. To Marvel vs Capcom είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις 19 Σεπτεμβρίου για Xbox One, PS4 και PC.

The post Στο φως το roster των μαχητών του Marvel vs Capcom: Infinite (και δεν έχει X-Men)! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα